Det å pakke opp middagen gir den det lille ekstra og skaper feststemning selv på en hverdag. Prøv det med steinbit, sei og laks. Enkelt å lage på en halvtime.
Det å pakke opp middagen gir den det lille ekstra og skaper feststemning selv på en hverdag. Prøv det med steinbit, sei og laks. Enkelt å lage på en halvtime.
Skarven kulinariske teater i Tromsø serverer disse tapasrettene. Og velvilligst delt sine syv oppskrifter med deg.
En skalldyrsalat som dette smaker vidunderlig godt, uten de store bestrebelsene.
Med en slik forrett blir vennefesten en suksess med disse lettagete munnfullene med skalldyrfylte torskeruller som også er perfekte til et koldtbord.
Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
En av de aller flotteste matfiskene er piggvaren. Når den kommer på bordet er det duket for fest. Får du ikke tak i alle ingrediensene, kan du lage din egen vri.
Sild egner seg fantastisk godt som tapas også som råmarinert.
Det er enkelt å lage salat til brødskive med egg og sild. Du kan også bruke den til et koldtbord.
I denne salaten kan du bruke enten kryddersild, som demper den markante sildesmaken, eller spekesild, som altså har en renere karakter.
Her får sildesalaten inspirasjon fra Midtøsten med baba ganoush som er en auberginedip og tabbouleh som er en bulgursalat.
Bruk utvannede spekesildfileter eller kryddersildfileter til disse rettene som sammen gir et riktig så smaksrikt måltid.