Steinbit er en av våre aller beste matfisker Denne enkle, men velsmakende oppskriften kan bli familiens nye fiskemiddagsfavoritt. Prøv med stekte grønnsaker og ostesaus
Steinbit er en av våre aller beste matfisker Denne enkle, men velsmakende oppskriften kan bli familiens nye fiskemiddagsfavoritt. Prøv med stekte grønnsaker og ostesaus
Når steinbit får besøk av sprøstekt spekeskinke bir det fest på middagsbordet.
Pannestekt steinbit er en fiskemiddag alle setter pris på, særlig med dette tilbehøret.
Skal du lage et festmåltid med steinbit har du oppskriften her. Når du legger ved linser, hjerteskjell og glasserte grønnsaker vil du bli en helt ved middagsbordet.
Steinbit er en utmerket matfisk som i denne retten friskes opp med en sødmefylt appelsinsaus. Denne retten er rask og enkel å lage.
Steinbit trives veldig godt sammen med friske urter og hvitløk som i denne oppskriften.
Du kan godt bruke torsk, sei eller annen hvit fisk i stedet for steinbit. Her er det tilberedningen og tilbehøret som spiller hovedrollen. Følg oppskriften og du og dine blir garantert fornøyd.
En av Norges beste kokker gjennom tidene, Odd Ivar Solvold, har laget denne fabelaktige retten med steinbit. Enkel er den også.
Denne oppskriften med steinbit er enkel å få til, men langt fra hverdagslig. En fiskegryte er et godt valg når det sitter mange til bords.
Karamellisering er en tradisjon som stammer fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte, og oppskriften er til en person som hovedrett eller til fire som en del av et måltid.
Legg steinbit i panna og lag karamellisert løk. Garantert en suksess når du følger denne oppskriften.
Denne retten smaker fantastisk godt. Sprøstekt torsk på like sprø og frisk salat.
Potetmos og sprøstekt torsk er en barnevennlig middagsrett. Kan spises av voksner også hvis du er i tvil.
Stek steinbiten sprø å lag blåskjellsauterte grønnsaker til. Det blir et herlig måltid som du og dine garantert vil huske og du selvfølgelig vil lage flere ganger.
Du skal unne deg å sprøsteke seifileten. Hvis du følger denne oppskriften, og tar med tilbehøret, kan vi love deg et deilig måltid på rekordtid.
Deilig norsk laks faller garantert i smak. Her med nypotet, nykål og rømmesaus. Med denne retten blir alle rundt middagsbordet meget godt fornøyd.
Server gjerne laksen med en rå kjerne, eller som her bare stekt på en side - da får du frem all den deilige smaken i fisken.