En lekker og krydret lakesrett signert en av Norges kokkelegender, er som skapt for festmenyen.
En lekker og krydret lakesrett signert en av Norges kokkelegender, er som skapt for festmenyen.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Slik får du sprøstekt breiflabb. Med den deilige mandarinsausen garanterer vi et måltid du kommer til å gjenta.
Steinbit er en fiskesort som også fiskevegrere kan like. Men får du ikke tak i steinbit, kan du godt bruke torsk, lysing, sei. At fisken er mager, er en fordel siden det er hele poenget med å spekke.
Laks kan du bruke til mange retter. Her er en veldig enkel oppskrift der du marinerer den i soyasaus og ingefær og griller den lett.
Steinbit eller annen hvit fisk trives i disse sterke omgivelsene. La deg rive med.
I dag er det ørret som skal tilberedes, og du må gjerne benytte utegrillen til formålet.
Følg denne oppskriften som har mange ingredienser, men når du først har laget dette en gang, blir du hekta og da går det som en lek neste gang.
Både makrell og småørret hører helt klart sommeren til. Her har vi paret den med rabarbra. Gjett om det smaker deilig?
Snøkrabbe er en nykommer i fiskedisken og kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe all den tid prisen er lavere. Her får du en oppskrift på snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
Snøkrabbe kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe Her får du en oppskrift på snøkrabbe med urtesmør. Smøret får du også oppskriften til.
Har du reker til overs, blir dette en ekstra god restefest.
I fransk Baskerland hvor denne oppskriften kommer, fra heter retten anchois au txakoli. Det sister er navnet på hvitvinen herfra.
Faktisk en veldig gammel oppskrift som du kan gjenoppta med stort hell. Vi kan love deg at du kommer til å lage retten flere ganger.