Skrei med luksuriøs vri gir denne fantastiske råvaren den oppmerksomheten den fortjener.
Skrei med luksuriøs vri gir denne fantastiske råvaren den oppmerksomheten den fortjener.
Denne oppskriften er kreert av Jean-Christophe Novelli - Maison Novelli i London.
Skreiloins med frisk gresskarpuré, soyasjysaus og råstekte ingefærgrønnsaker er en perfekt rett til en romantisk middag for to.
Overrask alle med denne retten. Fennikel og paprikasaus har nok de færreste rundt middagsbordet smakt når de skal spise skrei.
I denne oppskriften møter den milde og friske smaken av skrei den spenstige og sterke smaken av chorizo.
Skrei trives veldig godt sammen med intense smaker som i denne oppskriften.
Denne klassiske spanske fiskeretten med egg, erter, asparges og muslinger lages vanligvis med lysing, men hos oss velger vi torsk eller skrei i sesongen.
Skrei er sesongbasert gourmetfisk. Du kan også bruke torsk i denne smaksrike oppskriften med smak av hvitløk, persille og soyasaus.
Dette er en flott forrett, eller en deilig, rask hovedrett for to - som bare trenger godt lyst brød ved siden av.
Her er sausen basert på spinat. Det gir en lekker grønnfarge, som appellerer til barna. Det gjør også pastafølget.
Retten klarer seg utmerket godt med bare torsk og salsa verde. Men kjører du løpet helt ut, blir du rikelig belønnet.
Denne kombinasjonen er perfekt for torsk stekt i panne.
En torskemiddag du sent vil glemme.
Her får røya følge av både gnocchi, salviesmør og ristet sopp. Alt lager du til selv.
Her får du en rett med skrei som det virkelig er sus over. Det er nemlig Sven Erik Renaa, bidrag til Årets Kokk 2006. Smaker garantert herlig.
Gjør som italienerne, stek ishavsrøya med alt det gode de legger til på tallerkenen. Følg oppskriften, og du er garantert et herlig måltid.
Denne retten er komponert av den prisbelønte kokken Kari Innerå. Den tar litt tid å lage, men det vil du ikke angre på.