Her har du en klassisk oppskrift på bacalao som smaker fortreffelig. Enkelt å få til og garanterer deg suksess rund middagsbordet.
Causa er en potetrett som tradisjonelt serveres som to lag med potetpure med fisk, avocado og majones i mellom. Her er en annen variant.
Steinbit er en fiskesort som også fiskevegrere kan like. Men får du ikke tak i steinbit, kan du godt bruke torsk, lysing, sei. At fisken er mager, er en fordel siden det er hele poenget med å spekke.
Det er klart du kan legge matjessild på grillen. Men først bør du marinere den. Bare følg denne enkle oppskriften.
En virkelig deilig salat med varm sild, men ikke en hvilken som helst. Det skal være matjessild.
Pakk kveite inn i spekeskinke og server med grillete grønnsaker. Smaker herlig.
Å lage fiskeboller er veldig enkelt. Her har vi gitt dem litt ekstra krydder som gir deg og dine et lite kick. Og med salaten blir det herlig måltid.
Filet av storsei fortjener en helt annen plass på luksusskalaen enn den har i dag. Prøv denne oppskriften med stekt seifilet med deilig løksmør og potetstappe.
Prøv pulled laks på grillen Det blir sikkert din nye grillfavoritt. Denne retten er saftig og har mye smak.
Laks er så langt fra kjedelig, og det er en fisk du kan bruke til en rekke retter, også de mest feststemte som denne.
Kamskjell og piggvar som bare har fått fine stekemerker og med friskkuttede grønnsaker og en lett saus til er så sommerlig som en rett kan bli.
Dette er en asiatisk inspirert versjon, der krydder og aromater matcher saltheten og konsistensen i skjellene.
Å gratinere blåskjell tar litt lengre tid enn å bare dampe dem. Men med den smakskraftige sausen til forstår du at det er verd tiden.
Kveite er kanskje den flotteste fiskesorten du kan ønske deg på kjøkkenet. Prøv denne oppskriften der olivenoljesaus, saltkokte småpoteter og gulrotpuré slår følge.
Krabbe, rissalat i kald tomatsuppe smaker himmelsk. Du må bruke litt tid, men det får du igjen for. Her er oppskriften.
Krydder og krabbe er en utmerket kombinasjon. Tilsett, tørr sennep, muskatnøtt, tørr hvitvin, paprikapulver og sett formen i ovnen.