Dett er en spennende måte å tilberede grillet laks på. Smaker delig.
Dett er en spennende måte å tilberede grillet laks på. Smaker delig.
En forrett er forutsetning for en festmeny Vi foreslår pepperristet kongekrabbe på hvitløkstoast med avokadopuré, mango og laksekaviar.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
Denne pepper- og hvitløksmarinert lakseretten må du virkelig prøve.
En deilig juleinspirert smakskombinasjon som fungerer like godt ellers i året.
Pasta og laks gjør susen. Det er egentlig sitronsausen som setter spiss på denne retten. Prøv denne knallgode oppskriften.
Her er Petter Lossius. Finalist i oppskriftkonkurranse med kveite-
Denne retten er rett inspirert av en spansk klassiker.
Blåskjell er hverdagsluksus nummer én. Denne oppskriften tar deg et steg videre fra den klassiske måten å tilberede skjellen på.
Du kan pannesteke hummer også med mange godsaker til.
Amerikanerne er kanskje mest kjent for å grille store kjøttstykker, men de er også glad i fisk. Og ørret er perfekt til grilling.
Skalldyrkraft enten det er blåskjell eller reker, gir mye smak til sausen i denne fiskeretten.
Steinbit er en vinner på middagsbordet. Med denne oppskriften blir du også det
Skrei er sesongbasert gourmetfisk som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Med kremet sellerirotskum og en syrlig og jordlig rødbetesalat smaker den ekstra godt.
Dette er nam nam. Oppskriften Pannestekt skrei med erter og hollandaise er signert en av Norges aller beste kokker Kari Innerå.
Så deilig kan skrei eller torsk smake med så enkelt tilbehør.
Røye eller ishavsrøye er en nydelig råvare for et bedre fiskemåltid. Du trenger bare en frisk salsa som dette ved siden av. Og kanskje en klatt lett smakstilsatt rømme.