Piggvar er en ytterst smakfull fisk, og den hvite aspargesen topper luksusen.
Kveite er en av de beste fiskesortene og jordskokk utkonkurrerer det meste som gror nedi jorda. Dermed er det duket for et veritabelt festmåltid.
Her får kveite følge av sesongens friske grønnnsaker til glede for øye og gane.
Fisken kan stekes med eller uten skinn. Den kan også grilles. Smaken sitter i tilbehøret av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine.
Her skal du både panere og fritere fisken og chipsen. Og du skal lage en deilig rødbetesalat.
Det er lite som skal til for å gjøre en av de mest utskjelte middagsrettene om til et festmåltid. Prøv denne spennende oppskriften med kveite, sennepssaus og olivenbrød.
Med denne flotte og innholdsrike pannepaellaen er det duket for en spansk fiesta.
Ørret, grønnsaker og væske er alt som skal til for at du skal kunne tilberede dagens middagsforslag.
Denne retten må du virkelig prøve. Ovnsbakte krepsehaler og asparges vil gi deg en smaksopplevelse
Kombinasjonen av ørret, eple og sellerirot gir en svært så delikat rett. I denne oppskriften kan du fint bruke hvit fisk som torsk eller sei.
Spetsais-øya ligger i Saroniko-bukten nær Athen. Der brukes ofte tunfisk og sverdfisk i denne retten, men i Norge velger vi torsk eller annen hvit fisk.
Server ovnsbakt skrei med middelhavssmaker. Hvitløk og tomat hører selvfølgelig med. Kjapt å lage og smaker fortreffelig.