Sei er en undervurdert fisk, helt ufortjent. For at du skal bli overbevist skal du bake den i ovnen med persille og gressløk.
Sei er en undervurdert fisk, helt ufortjent. For at du skal bli overbevist skal du bake den i ovnen med persille og gressløk.
Med enkle grep blir også en (ufortjent) hverdagslig fisk som sei til et festmåltid.
Lag en deilig seirett og glem at den fått et ufortjent hverdagsstempel. Det er det ingen grunn til Her får du en oppskrift som garantert kommer til å forandre din mening.
Sei er svært så anvendelig. Derfor er det all grunn til å la den få en annen skjebne enn å ende som seibiff med løk. Her oppskriften på sei-rett med spennende saus til.
Det høres kanskje komplisert ut å helsteike en kveite. Du trenger småkveite eller hellebarn som den ofte kalles. Ovnsbakt pepperkveite er enklere enn du tror.
Kan du tenke deg noen bedre enn kveite. Når du plusser på med sherry, grønnsaker og steinsopp blir det et herlig måltid.
En herlig måte å tilberede breiflabben på som får frem den gode smaken. Oppskriften på marinaden får du med.
Her er en herlig rett med laks som passer like godt på et festbord som til hverdags. Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne må du prøve.
Selv om denne oppskriften med laks er svært så hurtiglaget, har den mye god smak. Dette kommer alle rundt bordet til å sette pris på.
Denne oppskriften kan lages med kveite eller annen fisk, skiver eller filet.
Denne oppskriften passer utmerket til juleselskapet. Imponer gjestene med ovnsbakt kveite, glasert bacon og en hjemmelaget potetpuré.
Ovnsbakt kveite er en herlig rett å servere gjester. Denne oppskriften hjelper deg å lage tilbehør som eplesmørsaus, byggrisotto og gulrotpuré.
La det deilige krabbekjøttet få en tur innom stekeovnen din. Med paprika, sjampinjonger, tomter og annet godt blir det en opplevelse for alle rundt bordet.
Ishavsrøye er en veldig delikat og god fiskesort som med jevne mellomrom er å finne i fiskedisken. Har du selvfisket røye i fryseren, kan du selvsagt bruke det.
Bak ishavsrøya på fransk vis med dijonhollandaise, balsamicosirup og sesamsukkererter.
Hyse eller kolje som mange kjenner den som er av en eller annen grunn mest kjent for sin hvithet og dermed ettertraktet i fiskefarse. Men det er jo egentlig veldig trist for fisken smaker aldeles fortreffelig som den er.