Quesadilla er tortillawraps med ost og fyll. Fyllet kan varieres i det uendelige, men i denne oppskriften har vi brukt av en av havets skatter - nemlig reker.
Quesadilla er tortillawraps med ost og fyll. Fyllet kan varieres i det uendelige, men i denne oppskriften har vi brukt av en av havets skatter - nemlig reker.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
En enkel, liten og delikat salat med reker er hva vi kan friste med. Reker smaker alltid godt, og med appelsin og basilikum topper det seg.
Couscous med reker - ferske eller fryste - og lett krydring er en kombinasjon som vekker begeistring.
Rekecocktail er en deilig forrett. Her får du en oppskrift med dillmajones i tillegg.
Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.
Med denne oppskriften er du sikret et godt inntak av både grønnsaker og fisk som torsk eller hyse.
Tortillaene kan fint fylles med fisk - det smaker knallgodt når de stekes på denne måten.
Franske fiskeboller er svært luftige og delikate - de kan serveres i kraft, med saus eller i en klassisk rett som vol au vent.
Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.