Breiflabben fortjener godt følge. Det får den her med sopp og en saus du kan glede deg til.
Breiflabben fortjener godt følge. Det får den her med sopp og en saus du kan glede deg til.
Kveite er en av våre aller fineste fisker. Sammen med friske, grønne grønnsaker får du et festmåltid som garantert blir en suksess.
Denne oppskriften med sei er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger. Gi fisken krydder og grønne linser.
Denne retten med syltet laks lager du på 30 minutter. Med alt det deilige tilbehøret kommer du til å score mange poeng rundt bordet.
Rogn kan brukes til mer enn kaviar - i skreisesongen er rognkaker en gammel tradisjon for Vesterålen og Lofoten.
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Torsk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Hvit fisk stekt på skinnet - eller dampet - smaker veldig godt sammen med fennikelpure, rødvinsaus og poteter på siden.
Overrask alle med denne retten. Fennikel og paprikasaus har nok de færreste rundt middagsbordet smakt når de skal spise skrei.
En torskemiddag du sent vil glemme.
La steinbiten få bade litt i pesto før du legger den i stekepanna. En deilig rett du kommer til å lage flere ganger.
Dette er en spesiell bergensrett som ble til i anledning av et svensk prinsebesøk. Prinsen ønsket seg torsk til middag, og retten ble til for å unngå å servere avkokt torsk til så mange gjester.
En deilig rett med denne utrolig gode fisken skrei er det du skal servere. Her er oppskriften.
Vil du gjøre torsken festfin skal du følge denne oppskriften. Vi har brukt vakuumpakket torskeloin. Torskefilet fra fiskedisken eller fryseren fungerer utmerket.
En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker
Denne retten hyller råvaren kveite på beste måte med mange gode råvarer .
Det finnes mange oppskrifter på paella. Her har du en smakfull en og som det er raskt å lage.
Steinbit er en vinner på middagsbordet. Med denne oppskriften blir du også det
Denne retten med det beste fra havet må du prøve. Steinbit og blåskjell er en herlig kombinasjon.
Her er en oppskrift med breiflabb som du garantert vil bruke flere ganger. Du skal bruke basilikum og en rekke andre ingredienser og toppe med safranpasta.
En pakke røykelaks topper en frisk salat med fennikel og annet "smågodt".