Denne vrien med ingefær, koriander, chili og hvitløk gir kongekrabben et kick du kanskje ikke har smakt før.
Denne vrien med ingefær, koriander, chili og hvitløk gir kongekrabben et kick du kanskje ikke har smakt før.
Nydelig kveite, hollandaisesaus og smørkokte grønnsaker, gjerne asparges og nykål for ekstra vårfølelse.
Når fisken gratineres med parmesan og får følge av tomatsalsa og remulade med kick, blir det fest også midt i uka.
Skrei er sesongbasert gourmetfisk. Du kan også bruke torsk i denne smaksrike oppskriften med smak av hvitløk, persille og soyasaus.
Breiflabb passer ypperlig når du skal invitere venner på besøk. Stek breiflabben og server den med soltørket tomat og blomkålkrem.
Sushi er absolutt overkommelig å lage selv. Bare følg denne oppskriften.
En deilig og lettlvint indisk rett som du sikkert vi lage flere ganger.
En lettlaget, men likefullt smaksrik ovnsstekt fiskerett.
Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.
Varmebehandlede østers er lettere å introdusere enn rå utgave. Så smaker de da også veldig godt, enten du velger den enkle versjonen eller Rockefeller som er gratinerte østers.
Denne retten med østers er komponert av de prisvinnende kokkene Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen
Slik lager du et festmåltid av seikaker, potet og kål samt eggeplommer, rømme og fløte for ekstra god smak.
Denne oppskriften med laks med blåmuggost er enkel å lage, og har masse god smak. Passer perfekt når du har det travelt i hverdagen.
En perfekt match til krydderstekt laks er ovnsstekte grønnsaker. Det hele får følge av deilig krydder som gjør at det sparker litt fra i smaksløkene.
Ishavsrøye er en veldig delikat og god fiskesort som med jevne mellomrom er å finne i fiskedisken. Har du selvfisket røye i fryseren, kan du selvsagt bruke det.
Fiskeboller er en norsk tradisjonsrett som har vært vanlig hverdagsmat gjennom flere generasjoner. Denne retten er rask å lage, god å spise og gir energi.
På midten av nittitallet sto denne populære torskeretten på menyen på Bagatelle. Hellstrøm står bak oppskriften.
Det utrolig mange gode oppskrifter på bacalao. Her har du en oppskrift der fisken får følge av vossakorv.