Laks kan serveres på en lang rekke spennende måter, slik som her. Ikke er den komplisert å lage heller.
Fersk laksefilet også vakuumpakket, er en takknemlig råvare siden den har god holdbarhet. Her serverer vi den med appelsinkokt fennikel.
Her får rødspettefiletene følge av mye godt. Og uventet besøk av cognanc.
Når du steker smørflyndre og serverer den med reker, egg og kokte poteter får du et måltid du gjerne lager en gang til.
Her serverer vi deg en deilig rett med makrell med nypotetsalat og en epledressing som setter fart på smaksløkene.
Denne varianten av sild på glass må du prøve. Du og eventuelle gjester vil ha noe godt å glede til.
Det er enkelt å lage salat til brødskive med egg og sild. Du kan også bruke den til et koldtbord.
Marinert makrell er unnagjort på 20 minutter å lage. Når du tilsetter de godsakene vi foreslår i oppskriften kan du glede deg til noe som smaker veldig godt.
Når rekene får en omgang med chili, både fersk og som saus, blir det fart i sakene.
Stekt breiflabb kan serveres med mange gode sauser. Her har vi valgt sitrussaus.
Selv noe så hverdagslig som flesk kan gjøre en rett med klippfisk til et festmåltid. Denne oppskriften er også en veldig fin måte å bruke ribberester på.
Her er sausen basert på spinat. Det gir en lekker grønnfarge, som appellerer til barna. Det gjør også pastafølget.
Denne retten med steinbit må du prøve. Du vil ikke angre. Du kan fint bruke annen type hvit villfisk.
Her er en silderett som virkelig smaker jul. Det kommer selvfølgelig av at du skal bruke gløgg når du lager den. Gled deg til smaken og nytelsen av hjemmelaget.
Du lager selvfølgelig tomatsild selv. Her er den veldig enkle oppskriften som gir deg ett glass
Det tar lit tid å tilberede gravlaksen på denne måten, men vi kan love at det får du igjen for.