Denne indiske retten går også under navnet Malabar Jhinga Kadhi som er en fyldig karrigryte med reker fra det smaragdgrønne og varme Malabar på sørkysten av India.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Stekt breiflabb kan serveres med mange gode sauser. Her har vi valgt sitrussaus.
Selv noe så hverdagslig som flesk kan gjøre en rett med klippfisk til et festmåltid. Denne oppskriften er også en veldig fin måte å bruke ribberester på.
Her er sausen basert på spinat. Det gir en lekker grønnfarge, som appellerer til barna. Det gjør også pastafølget.
Denne retten med steinbit må du prøve. Du vil ikke angre. Du kan fint bruke annen type hvit villfisk.
Her er en silderett som virkelig smaker jul. Det kommer selvfølgelig av at du skal bruke gløgg når du lager den. Gled deg til smaken og nytelsen av hjemmelaget.
Du lager selvfølgelig tomatsild selv. Her er den veldig enkle oppskriften som gir deg ett glass
Det tar lit tid å tilberede gravlaksen på denne måten, men vi kan love at det får du igjen for.
Denne oppskriften passer utmerket til juleselskapet. Imponer gjestene med ovnsbakt kveite, glasert bacon og en hjemmelaget potetpuré.
Bacalao på italiensk betyr masse gode smaker. Denne oppskriften er en tradisjon fra Liguria.
Det som er spennende med blåskjell er at du kan lage mange forskjellige smaksvarianter basert på en grunnoppskrift. I denne oppskriften tilsettes øl, noe som gir en fyldig smak.
Krabbesalat med smak av safran mellom to brødskiver og aspargesbønner på siden er et helt måltid.
Tostada er frityrstekte mini-tortillas som toppes med sjømat, krabbe som her, eller en salsa med kokt eller rå fisk.
Med en topping av pesto og kapers blir fisken ekstra god. Og appelsinkokte gulrøtter er prikken over i-en.
Å koke kreps er enkelt som bare det. De er ferdige på 10 til 12 minutter hvis du følger vår oppskrift og kommer til å smake fantastisk.