Når maten komme pakket inn som her blir alle glade. Inni er det både saftig fisk og kamskjell.
Når maten komme pakket inn som her blir alle glade. Inni er det både saftig fisk og kamskjell.
Det er ikke vanskelig å lage dim sum hjemme. Du trenger røykt makrell, seifilet og noen andre godsaker som det er enkelt å få tak i.
En lun salat med coucous, reker og grønnsaker fra grillen smaker veldig godt til alle sommerens tider.
Breiflabben er manges fiskefavoritt. Smaken er veldig god, det faste kjøttet minner faktisk om hummer, og den er lett å jobbe med samtidig som den trives sammen med smaksterke ingredienser.
Sild kan du leke mye med. Her byr vi på en litt hot variant og gir deg oppskriften på chilisild som passer ut merket på koldtbord.
Den peruanske kjendisretten ceviche har høy trendfaktor. Den syrlige smaken i kombinasjon med chilikick er som skapt for opphisset stemning.
Velg den fisken du liker best.Det blir uansett godt når du i tillegg skal bruke både chili og grapefrukt.
Hemmeligheten bak autentisk ceviche er tigermelk som ikke har noe med melk å gjøre i det hele tatt, men er en krydret og syrlig marinade som fisken får trekke i.
Kveite er festmat, men behøver ikke ta lang tid av den grunn. Denne festpregete oppskriften tar en halvtime å lage.
Tunfisk og laks er ypperlig å bruke som ceviche. Når de får følge av epler kan du trygt servere selv proffe kokker.
Denne retten kan du også bruke som sushi. Her får den et kort syrebad med limesaft. Salsaen hører selvfølgelig med.
Ceviche er både syrlig og med et lett chilibitt. Det er det som er en av suksessfaktorene i denne retten.
Denne oppskriften ser kanskje komplisert ut, men er egentlig ganske så enkel. Lager du den klassiske tigermelken kvelden før, har du i tillegg en meget sostifikert middag på 10 minutter.
Causa er en potetrett som tradisjonelt serveres som to lag med potetpure med fisk, avocado og majones i mellom. Her er en annen variant.
Et alternativ til sushi og sashimi, men med litt andre smaker i form av grapefrukt og hjemmelaget ponzusaus.