Verdens enkleste men også en av de lekreste forrettene er avocado med en god dose rogn/kaviar. Hvilken type du velger avhenger av budsjettet.
Det finnes mange forskjellige fisker i havet. Her har vi samlet en del av dem som du kan lage deilige retter med
Verdens enkleste men også en av de lekreste forrettene er avocado med en god dose rogn/kaviar. Hvilken type du velger avhenger av budsjettet.
Her er oppskriften på herlige sushiruller som du enkelt lager selv. Med mango, augurk, wasabi og syltet ingefær i rullene blir alle garantert fornøyd rundt bordet.
Lag marinert sashimi med kveite, ørret/laks, makrell eller tunfisk. Følg den enkle oppskriften, og du kan serve det hele på 15 minutter.
Maki sushi med laks, gressløk og ferskpresset sitron er en herlig kombinasjon av både farge og smak. Det er enkelt å lage, og ikke minst hyggelig å lage sammen med andre.
Tataki er et japansk ord for fisk som blir stekt eller kokt raskt på sterk varme. Dermed blir innsiden fremdeles rå. Sammen med den syrlige og sterke sausen blir det garantert en smaksopplevelse..
Her er sausen basert på spinat. Det gir en lekker grønnfarge, som appellerer til barna. Det gjør også pastafølget.
Pannestekt steinbit er en fiskemiddag alle setter pris på, særlig med dette tilbehøret.
Lag et thai inspirert måltid med norske råvarer - og skap en fryd for smaksløkene.
Når fiskeboller gratineres, blir det faktisk feststemning rundt middagsbordet.
Hirame tempura er den japanske betegnelsen på denne velsmakende retten. Du tryller den enkelt frem på bare 20 minutter.
Hemmeligheten bak autentisk ceviche er tigermelk som ikke har noe med melk å gjøre i det hele tatt, men er en krydret og syrlig marinade som fisken får trekke i.
Når du steker fjelløretten i rømmesaus du får en fantastisk matopplevelse du ikke vil glemme.