Det finnes mange forskjellige fisker i havet. Her har vi samlet en del av dem som du kan lage deilige retter med
Verdens enkleste men også en av de lekreste forrettene er avocado med en god dose rogn/kaviar. Hvilken type du velger avhenger av budsjettet.
Tataki er et japansk ord for fisk som blir stekt eller kokt raskt på sterk varme. Dermed blir innsiden fremdeles rå. Sammen med den syrlige og sterke sausen blir det garantert en smaksopplevelse..
Lag marinert sashimi med kveite, ørret/laks, makrell eller tunfisk. Følg den enkle oppskriften, og du kan serve det hele på 15 minutter.
Her er oppskriften på herlige sushiruller som du enkelt lager selv. Med mango, augurk, wasabi og syltet ingefær i rullene blir alle garantert fornøyd rundt bordet.
Maki sushi med laks, gressløk og ferskpresset sitron er en herlig kombinasjon av både farge og smak. Det er enkelt å lage, og ikke minst hyggelig å lage sammen med andre.
Det er knapt noe som er så forfriskende og deilig som god sushi. Denne oppskriften må du bruke hendene og laks er med når du ruller.
Rå fisk høres bedre ut når den benevnes sashimi, som enklest kan beskrives som sushi uten ris. Her får du en oppskrift som du vil elske, også dine eventuelle gjester.
Disse krabbekakene smaker deilig også fordi du skal ha med laks- og torskefilet.
Hemmeligheten bak autentisk ceviche er tigermelk som ikke har noe med melk å gjøre i det hele tatt, men er en krydret og syrlig marinade som fisken får trekke i.
Her er sausen basert på spinat. Det gir en lekker grønnfarge, som appellerer til barna. Det gjør også pastafølget.
Pannestekt steinbit er en fiskemiddag alle setter pris på, særlig med dette tilbehøret.
Lag et thai inspirert måltid med norske råvarer - og skap en fryd for smaksløkene.