Når steinbit får besøk av sprøstekt spekeskinke bir det fest på middagsbordet.
Det finnes mange forskjellige fisker i havet. Her har vi samlet en del av dem som du kan lage deilige retter med
Når steinbit får besøk av sprøstekt spekeskinke bir det fest på middagsbordet.
Denne oppskriften på fish and chips med steinbit kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små. Oppskriften er enke å følge.
Denne oppskriften på Fish & chips er laget av mesterkokken Antony Worall Thompson, som blant annet er kjent fra BBC programmet Ready, Steady Cook.
Kritthvit hyse kombinerer veldig godt med sesongens grønnsaker, villris og appelsinsaus.
Hyse er på samme måte som torsk veldig lett å bruke i kjøkkenet, og denne smaksintense paprikarøren gjør susen. Om du ønsker mer trøkk, kan du bruke sterk paprika i tillegg. I pulverform eller som ajvar fra glass.
Når løken lages på denne måten, blir fiskeretten alt annet enn hverdagslig.
Skalldyrkraft enten det er blåskjell eller reker, gir mye smak til sausen i denne fiskeretten.
Denne retten er typisk for Lisboa og regionene Estremadura og Ribatejo, men escabeche er høyt elsket i Catalonia også.
Hyse eller kolje som mange kjenner den som er av en eller annen grunn mest kjent for sin hvithet og dermed ettertraktet i fiskefarse. Men det er jo egentlig veldig trist for fisken smaker aldeles fortreffelig som den er.
Tortillaene kan fint fylles med fisk - det smaker knallgodt når de stekes på denne måten.
Som carpaccio er tunfiskkjøttet ytterst godt. Til denne oppskriften kan du fint bruke hvalkjøtt.
Steinbit kan grilles rett på grillen eller i dobbel grillrist. Ekstra fin smak får den om den får ligge i krydderblandingen før grilling.
Sushi er absolutt overkommelig å lage selv. Bare følg denne oppskriften.
En deilig og lettlvint indisk rett som du sikkert vi lage flere ganger.
I Marokko og langs Middelhavet kalles fiskeboller for kefta eller kofta. De lages ofte med sardinfilet, men her hjemme kan du bruke sild, eller annen type fisk.
Fiskeboller er en norsk tradisjonsrett som har vært vanlig hverdagsmat gjennom flere generasjoner. Denne retten er rask å lage, god å spise og gir energi.
Tradisjonsretter har kommet til heder og verdighet igjen. By på en nydelig fiskefrikassé til middag. Her er oppskriften.
Steinbit eller annen hvit fisk trives i disse sterke omgivelsene. La deg rive med.