En spnnende BBQ rett
Det finnes mange forskjellige fisker i havet. Her har vi samlet en del av dem som du kan lage deilige retter med
Hirame tempura er den japanske betegnelsen på denne velsmakende retten. Du tryller den enkelt frem på bare 20 minutter.
Hemmeligheten bak autentisk ceviche er tigermelk som ikke har noe med melk å gjøre i det hele tatt, men er en krydret og syrlig marinade som fisken får trekke i.
Om du ikke får tak i havabbor, kan de fleste andre fisketyper brukes i denne enkle, men velsmakende og fargerike retten.
Velg den fisken du liker best.Det blir uansett godt når du i tillegg skal bruke både chili og grapefrukt.
En hverdagslig men like fullt smaksrik fiskemiddag som du leger på godt under en halvtime.
Brosme er en fisk som passer utmerket i gryter. Her kokes den i en grønnsaksgryte med smaker fra middelhavet.
Lekkert servert røkt kolje med mye fin smak. Retten passer til lunsj eller som en lett middagsrett. Escalivada er opprinnelig en katalansk rett som passer til både kjøtt og fisk.
Chillimarinert steinbit, sitron og småpotet på grillen som får følge av en deilig kompott. Kan du motstå denne retten?
Frikassé er en klassisk rett som også dagens hverdagsmenyer bør inkludere. Lettlaget, sunt og veldig godt.
Tradisjonsretter har kommet til heder og verdighet igjen. By på en nydelig fiskefrikassé til middag. Her er oppskriften.
I Spania er det en fisk i torskefamilien kalt merluza (lysing/kolmule) som brukes i denne retten, men det går fint med torsk eller hyse.
En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker
Steinbit er en fiskesort som med hell kan serveres med en kraftig rødvinssaus som her.