Når fiskeboller gratineres, blir det faktisk feststemning rundt middagsbordet.
Det finnes mange forskjellige fisker i havet. Her har vi samlet en del av dem som du kan lage deilige retter med
Når fiskeboller gratineres, blir det faktisk feststemning rundt middagsbordet.
Hirame tempura er den japanske betegnelsen på denne velsmakende retten. Du tryller den enkelt frem på bare 20 minutter.
Når du steker fjelløretten i rømmesaus du får en fantastisk matopplevelse du ikke vil glemme.
En hverdagslig men like fullt smaksrik fiskemiddag som du leger på godt under en halvtime.
Brosme er en fisk som passer utmerket i gryter. Her kokes den i en grønnsaksgryte med smaker fra middelhavet.
Tradisjonell røykt kolje med en ny vri. Paprikasausen gir middagen det lille ekstra. En rett som er barnevennlig, rask, og en smakfull opplevelse.
Lekkert servert røkt kolje med mye fin smak. Retten passer til lunsj eller som en lett middagsrett. Escalivada er opprinnelig en katalansk rett som passer til både kjøtt og fisk.
Helsteking av dorade er kanskje den beste måten å tilberede den på siden smaken samles inne i fisken mens den varmebehandles
I Spania er det en fisk i torskefamilien kalt merluza (lysing/kolmule) som brukes i denne retten, men det går fint med torsk eller hyse.
En deilig rett med historiske aner helt tilbake til 1814 da tjenerskapet serverte Eidsvollsmennene lunsj og tre retters middag hver dag i seks uker
Steinbit er en fiskesort som med hell kan serveres med en kraftig rødvinssaus som her.
Karamellisering er en tradisjon som stammer fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte, og oppskriften er til en person som hovedrett eller til fire som en del av et måltid.
Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.