Denne potente forretten er alltid en suksess når den serveres til forelskede par.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Denne potente forretten er alltid en suksess når den serveres til forelskede par.
Her får oppskriften på en rett med ingredienser du kanskje aldri ville trodd ville passe sammen. Det gjør hummer, oksetunge og skogssopp til de grader.
Server krabben med disse to tilbehørene og du får en ny smaksopplevelse.
Krabbe, rissalat i kald tomatsuppe går det an? Klart det gjør og det smaker himmelsk. Du må bruke litt tid, men det får du igjen for. Her er oppskriften.
Denne spanske tapasretten smaker fortreffelig nystekt med et glass manzanilla.
Dette er en enkel men imponerende rett å servere. Det eneste er at det er litt ekstra arbeid å skaffe ingrediensene. Men...
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
En deilig kombinasjon av våruller og krabbe og en saus som kommer til skape glede rundt border.
Dette er en uvanlig, men enkel, hummerrett som vekker beundring i sin spennende presentasjon.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.
Fisken kan stekes med eller uten skinn. Den kan også grilles. Smaken sitter i tilbehøret av blåskjell- og epleragu samt potet- og pancettaterrine.
Scampi og bayer det smaker herlig sammen. Når alt er klart skal du spise de med fingrene.
Kamskjell er en av våre fremste delikatesser, de trives også med "enkelt" tilbehør som rødbeter.
Krepseterrine er kanskje ikke det du lager så ofte. Derfor skal du lage denne deilige retten
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
Du kan pannesteke hummer også med mange godsaker til.