Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.
Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.
Rekecocktail er en deilig forrett. Her får du en oppskrift med dillmajones i tillegg.
Noen mener at krabbe skal spises naturell, bare med sitron og majones. De om det, for gjør du som i denne oppskriften får du en annen og litt mer intens smak av krabbe.
Kamskjell og asparges er fastfood av beste sort. Denne lekkerbiskenen lager du på noen få strakser.
Denne retten heter Gambas al Ajillo og en en klassiker fra Spania.Reker med hvitløk smaker herlig.
Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
En deilig kombinasjon av våruller og krabbe og en saus som kommer til skape glede rundt border.
Får du ikke tak i krabbe, kan du bruke reker eller røykelaks. Og finner du ikke frisk mango, kan du bruke den fryste som du vanligvis bruker til smoothies, og piffe den opp med litt tabasco eller chiliflak.
Som regel finner du kongekrabben ferdig kokt og fryst i fiskediskene, men du kan også være heldig å finne frossen, rå kongekrabbe.
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
For en kombinasjon. Den lekre kongekrabben og mangosalaten er en superenkel, men ikke desto mindre perfekt rett.
Det kan selvsagt høres råflott ut å fylle et pølsebrød med hummerkjøtt. Det er det også, men du verden så godt. Det lønner seg selvsagt å bake brødene selv.
Dette er en uvanlig, men enkel, hummerrett som vekker beundring i sin spennende presentasjon.