Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Det som er spennende med blåskjell er at du kan lage mange forskjellige smaksvarianter basert på en grunnoppskrift. I denne oppskriften tilsettes øl, noe som gir en fyldig smak.
Krabbesalat med smak av safran mellom to brødskiver og aspargesbønner på siden er et helt måltid.
Tostada er frityrstekte mini-tortillas som toppes med sjømat, krabbe som her, eller en salsa med kokt eller rå fisk.
Å koke kreps er enkelt som bare det. De er ferdige på 10 til 12 minutter hvis du følger vår oppskrift og kommer til å smake fantastisk.
Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.
Denne indiske retten går også under navnet Malabar Jhinga Kadhi som er en fyldig karrigryte med reker fra det smaragdgrønne og varme Malabar på sørkysten av India.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Kamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Kamskjell og asparges er fastfood av beste sort. Denne lekkerbiskenen lager du på noen få strakser.
Denne retten heter Gambas al Ajillo og en en klassiker fra Spania.Reker med hvitløk smaker herlig.