Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Kongekrabbe er manges favoritt. I denne retten får den følge av blomkålpuré.
Har du reker til overs etter helgen, eller noen på lur i fryseren. Eller fikk du tak i noen fra fiskedisken som du har lyst til å gjøre en litt annen vri med enn bare majones og sitron? Da skal du prøve denne oppskriften.
Denne indiske retten går også under navnet Malabar Jhinga Kadhi som er en fyldig karrigryte med reker fra det smaragdgrønne og varme Malabar på sørkysten av India.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Det som er spennende med blåskjell er at du kan lage mange forskjellige smaksvarianter basert på en grunnoppskrift. I denne oppskriften tilsettes øl, noe som gir en fyldig smak.
Krabbesalat med smak av safran mellom to brødskiver og aspargesbønner på siden er et helt måltid.
Tostada er frityrstekte mini-tortillas som toppes med sjømat, krabbe som her, eller en salsa med kokt eller rå fisk.
Denne typiske retten fra Genova er fargerik og velsmakende og passer perfekt til middagsselskap. Sausen er ganske tynn, så server med brød og både skje og gaffel.
Kamskjell er en av våre fremste delikatesser, de trives også med "enkelt" tilbehør som rødbeter.
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.
Denne spanske tapasretten smaker fortreffelig nystekt med et glass manzanilla.