Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Snøkrabbe kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe Her får du en oppskrift på snøkrabbe med urtesmør. Smøret får du også oppskriften til.
Snøkrabbe er en nykommer i fiskedisken og kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe all den tid prisen er lavere. Her får du en oppskrift på snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
Det er mye enklere enn du tror å servere disse lekre bløtdyrene. Bar følg vår oppskrift.
En herlig match mellom to av havets delikatesser. De får følge i panna av skinke og andre godsaker.
Når rekene får en omgang med chili, både fersk og som saus, blir det fart i sakene.
Krydder og krabbe er en utmerket kombinasjon. Tilsett, tørr sennep, muskatnøtt, tørr hvitvin, paprikapulver og sett formen i ovnen.
Server krabben med disse to tilbehørene og du får en ny smaksopplevelse.
Krabbe selges som regel ferdig kokt, men flere steder er den også å få i levende tilstand. Det gir alltid litt ekstra feststemning når krabbene er selvkokte.
Dette er en uvanlig, men enkel, hummerrett som vekker beundring i sin spennende presentasjon.
Kamskjell og piggvar som bare har fått fine stekemerker og med friskkuttede grønnsaker og en lett saus til er så sommerlig som en rett kan bli.
En kremet krydret saus passer veldig godt til ulike typer fisk eller skalldyr, eller kjøtt som kylling eller svin. Her har du en oppskrift med reker som du kan servere etter 30 minutter.
Krabbe, rissalat i kald tomatsuppe smaker himmelsk. Du må bruke litt tid, men det får du igjen for. Her er oppskriften.
Denne luksuriøse oppskriften blander to av de deiligste sjømatrettene; skagenrøre og lobster roll. En enkel rett for dager du virkelig skal flotte deg.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.