Torsk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
Torsk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Hvit fisk stekt på skinnet - eller dampet - smaker veldig godt sammen med fennikelpure, rødvinsaus og poteter på siden.
Overrask alle med denne retten. Fennikel og paprikasaus har nok de færreste rundt middagsbordet smakt når de skal spise skrei.
En torskemiddag du sent vil glemme.
Dette er en spesiell bergensrett som ble til i anledning av et svensk prinsebesøk. Prinsen ønsket seg torsk til middag, og retten ble til for å unngå å servere avkokt torsk til så mange gjester.
En deilig rett med denne utrolig gode fisken skrei er det du skal servere. Her er oppskriften.
Vil du gjøre torsken festfin skal du følge denne oppskriften. Vi har brukt vakuumpakket torskeloin. Torskefilet fra fiskedisken eller fryseren fungerer utmerket.
Med så gode råvarer som torsketunger, behøver du ikke gjøre så mye. Frityrsteking er en fin måte å gi de litt bløte tungene ekstra fasthet. Og så topper du med dip.
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
Enten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Om du ikke er blant dem som spiser torsk på selveste julaften, smaker denne retten med appelsin og fennikel nok til å friste når som helst.
Denne oppskriften med torsk gjør at barna vil elske den. Også de som synes fisk ikke er godt.
Torsk fra fiskedisk eller fryser får en litt uvant karakter når den serveres med en sursøt saus.
Marinerer du torskefilet i noen dager får den en karamellisert overflate som gjør den ekstra smaksrik. Med tilbehøret blir det en favoritt.
Legg fisken i en form og du kan trylle frem denne deilige retten med torsk eller skrei. Følg oppskriften og du er garantert suksess.
Utrolig enkel og kjapp middagsmat. Torskefilet og hardkokte egg er en velsmakende kombinasjon sammen med purre og tomat.
Torsk er en av nordmenns favorittfisker. Ganske enkelt fordi den er så anvendelig. Å dampe den og legg den på linseseng med grønnsaker er en måte. Oppskriften er her.
Torsk kan tilberedes på mange måter. En er å dampe den med grillet vårløk og mango. Garantert suksess på middagsbordet.
I denne oppskriften er skreien posjert i melk. Det gjør den enda hvitere og mildere i smaken. Om du ikke kan bruke melk, prøv gjerne med en erstatning som havremelk.
Denne kombinasjonen er både frisk og smaksintens. Alle kommer til å like fisk enda mer etter dette.
Så deilig kan skrei eller torsk smake med så enkelt tilbehør.