Saftig torskefilet får et sprøtt dekke med smak av urter og sennep.
Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
Torsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.
Rogn kan brukes til mer enn kaviar - i skreisesongen er rognkaker en gammel tradisjon for Vesterålen og Lofoten.
Torsk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Hvit fisk stekt på skinnet - eller dampet - smaker veldig godt sammen med fennikelpure, rødvinsaus og poteter på siden.
Overrask alle med denne retten. Fennikel og paprikasaus har nok de færreste rundt middagsbordet smakt når de skal spise skrei.
En torskemiddag du sent vil glemme.
Dette er en spesiell bergensrett som ble til i anledning av et svensk prinsebesøk. Prinsen ønsket seg torsk til middag, og retten ble til for å unngå å servere avkokt torsk til så mange gjester.
En deilig rett med denne utrolig gode fisken skrei er det du skal servere. Her er oppskriften.
Vil du gjøre torsken festfin skal du følge denne oppskriften. Vi har brukt vakuumpakket torskeloin. Torskefilet fra fiskedisken eller fryseren fungerer utmerket.
Med så gode råvarer som torsketunger, behøver du ikke gjøre så mye. Frityrsteking er en fin måte å gi de litt bløte tungene ekstra fasthet. Og så topper du med dip.
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
Enten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Om du ikke er blant dem som spiser torsk på selveste julaften, smaker denne retten med appelsin og fennikel nok til å friste når som helst.
Skrei med luksuriøs vri gir denne fantastiske råvaren den oppmerksomheten den fortjener.
Slik skal du servere den ferske skreien med lever og rogn og en deilig saus til.
Torsk, den allsidige fisken med sitt hvite delikate og flakende fiskekjøtt er perfekt både til hverdags og til det store festmåltidet. Her er oppskriften når du lager den i from.
Spennende fiskeboller laget av skrei. Frityrstekte blir de litt sprø og veldig gode sammen med chilimajonesen.