Dette smaker herlig. Hvor sterk du vil ha den avgjør du med mengden hvitløk og chili
Reker og skinke passer utrolig bra sammen. En deilig rett som du lager på under 20 minutter.
Denne retten kan brukes både som forrett og som smårett/hovedrett.
Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften med lammelår og en spennende salat med appelsin.
Røkt skinke er deilig og med en potetmos med god sennep i blir det et måltid som du blir god og mett av. 30 minutter å lage
Dette er en oppskrift på rømmegrøt som har gått i arv fra generasjon til generasjon.
Rømmegrøt og spekemat det er skikkelig tradisjonsmat. Om du ikke spiser det hver er uke, er feitetirsdag, 17. mai, Olsok og Sankthansaften veldig gode anledninger.
Røkelaks og røsti er en kombinasjon du må prøve. Du serverer etter 30 minutter. Alle rundt bordet tror du har brukt en evighet på å servere noe så deilig.
Et herlig måltid du ikke bør gå glipp av.
Denne salaten må du prøve. Med nypoteter og andre deilige grønnsaker samt en deilig vinaigrette blir salaten garanter en suksess.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
Å salte eggeplommer er en kinesisk tradisjon som kan brukes i mange også europeiske retter, de tåler fint en måned i en tett boks i kjøleskapet.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.
Lag en kebab som virkelig smaker av skog. Du skal ha med lam og kantareller. Det gjør kebaben til noe helt annet enn det du har smakt før.
Har du akkurat plukket skogsopp eller har i fryseren kan du lage en fantastisk bruschetta med vaktelegg på.
Skogsoppcappuccino med parmesanchips høres nok komplisert ut, men det skal du glemme. Følger du oppskriften vår er du i mål før du vet ordet av det.