Får du tak i vårkylling kan du grille en hel kylling. Det tar noe lengre tid. Med alt det deilige tilbehøret kan du glede til smakfullt måltid.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Får du tak i vårkylling kan du grille en hel kylling. Det tar noe lengre tid. Med alt det deilige tilbehøret kan du glede til smakfullt måltid.
Drøm deg vekk til sol, varme og lukten av nye smaker, ved å gi den klassiske tacoen en ny vri. Bytt ut kjøttet med fisk, tilsett litt nye typer krydder og tilbehør .
Steinbit egner seg ypperlig på grillen. I denne oppskriften legger vi litt ekstra til og løfter smaken av retten ytterligere.
Et grillspyd med sjømat og grønnsaker er en sikker vinner på grillfesten midtsommers.
Kveite er en fisk med fast kjøtt. Derfor passer den utmerket til å grilles. Når du marinere den slik vi foreslår i oppskriften blir nytelsen ekstra stor.
Breiflabb på grillen elle i pannen smaker herlig etter å ha "svømt" i pestomarinade og salsa. Her er oppskriften.
Makrell rett fra grillen er en av våren og sommerens store matopplevelser - som mad fordel kan gjentas mange ganger.
Ingen fisk er så forbundet med sommer som makrell. I denne oppskriften legger vi den lett gravet på grillen. Og serverer med krydderkokt rabarbra.
Lag deilige grillspyd med laks. Det er enklere enn du kanskje tror. Med tilbehøret i oppskriften kan vi love deg og dine et fortreffelig måltid
Dette er en spennende vri på grillet laks. Det er få råvarer som er mer anvendelig enn laks. I denne oppskrift gir vi deg laks med en liten smak av Japan.
Følger du oppskriften, får du et grillfølge som fullstendig konkurrerer ut kjøttet. Slik blir familiens vegetarianere glade også.
Lag gjerne en stor porsjon - dette holder seg flere dager i oljen. Godt tilbehør til all grillmat og veldig godt til lammesteken.
Server skiver av entrecôte med pepperrotkrem, grillet vårløk og grillet tomathalvdeler toppet med litt olivenolje, salt, pepper og revet parmesanost. Poteter er naturlig følge.
Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.
Denne BBQ-sausen er like god som den er enkel. Passer veldig godt til spareribs. laget av vår egen verdensmester i grilling, Bjørn Tore Teigen.
Du aner ikke hvor godt klippfisk egner seg for grillen før du har forsøkt. Med en deilig saus ved siden av får du et festmåltid.
Helgrillet entrecote gir veldig saftig kjøtt, og med skalldyr som tilbehør blir det ekstra spennende.
Trå til med mør og saftig entrecôte. Skikkelig stemning blir det rundt middagsbordet med denne oppskriften på grillet entrecôte med spinatpoteter.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.