Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Merluza en salsa verde heter denne retten på originalspråket som er spansk.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.
Dette er en spesialitet fra Calabria. Navnet kommer av det italienske ordet millecose, som betyr "tusen ting". Og bokstavelig talt alt som er spiselig kan has i denne suppen. I Calabria bruker de en bønnesort som kalles cicerchia og er spesiell for denne regionen.
Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Mange er blitt kjent med thailandsk kokekunst. Nå kan du servere kjøttbollene slik de gjør.
Lammecassoulet er en mektig kjøttgryte fra Sør-Frankrike som i denne oppskriften inneholder lammekjøtt, lammepølser og svinekjøtt. I mangel på cassole, en dyp, rund gryte i leirgods med skrå vegger, lager vi retten i jerngryte eller i en vanlig gryte.
En deilig saus etter italiensk oppskrift som passer veldig godt til pasta.
Lag en suppe som virkelig smaker. Den er enkel å lage og alle rundt bordet bil bli garantert fornøyd.