Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En deilig saus etter italiensk oppskrift som passer veldig godt til pasta.
Lag en suppe som virkelig smaker. Den er enkel å lage og alle rundt bordet bil bli garantert fornøyd.
Bruschetta kan lages på grillen. En frisk og enkel italiensk sommerrett som tar lite tid.
I Spania er det en fisk i torskefamilien kalt merluza (lysing/kolmule) som brukes i denne retten, men det går fint med torsk eller hyse.
Denne indiske klassikeren kan også lages med hermetiske kikerter.
Karamellisering er en tradisjon som stammer fra tiden da Vietnam var en fransk koloni. Ca kho to tilberedes i en liten leirgryte, og oppskriften er til en person som hovedrett eller til fire som en del av et måltid.
I Russland kalles disse posteiene pirozhki eller vatrushki. I denne oppskriften får du valget mellom pirogdeig (med gjær) eller tertedeig.
Dette er kanskje Ukrainas mest kjente rett, selv om mange andre nasjoner mener de har eierretten til den.
Dette er en overraskende smakfull og enkel suppe som passer når man trenger noe å varme seg på.
Lammestek er smakfullt, saftig og mørt. Følg denne oppskriften og du blir en helt rundt middagsbordet.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Maurerne var muslimer og spiste ikke svinekjøtt, så de kristne spanjolene har tatt det arabiske krydderet for lammekebab (godban) og brukt på sitt elskede svinekjøtt.
Denne kyllingretten er veledig lett å lage. Husk at smaken henger sammen med kvaliteten på råvarene.
Slik lager de kyllinggryte i Hellas
Kongekrabbe gjør seg umerket i tacos. Knallgodt og enkelt, med spennende smakskombinasjoner. Kongekrabbetacos må du bare prøve!