En fyldig langtidskokt oksegryte er det vi trenger på kjølige kvelder. Og slik de lager den i Hellas.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
En fyldig langtidskokt oksegryte er det vi trenger på kjølige kvelder. Og slik de lager den i Hellas.
Det er slik de tilbereder krepsen i Limousin i Frankrike. Litt flere ingredienser enn vi er vant, men det smaker utrolig godt.
Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.
Melitzanosalata er en gresk klassiker som er lett å lage hjemme.
Tiradito er en peruansk vri på sashimi, med en deilig krydret sitrussaus. Dette er lett, enkel og smaksrik middag.
Denne retten med tunfisk, hvitløk og chili er slik mange portugisere vil tilberede den.
Britenes favoritt-søndagsmiddag lages her med entrecote, det tar kortere tid enn med flatbiff eller mørbrad, men resten av tilbehøret er med.
Denne herlige thailandske maissalaten smaker intenst av tropisk sommer. Solmodnetomater og saftig fersk mais møter hjerteskjell.
Ente mit Weinkraut heter denne klassiske tyske retten som smaker utmerket også i den norske førjulsmenyen.
Dette deilige spydet er det Trond Moi fra Bølgen & Moi, som vil at du skal servere.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
Denne retten heter Canard Aux Navets Du Pardailhan i franske menyer, men kan fint lages med norske råvarer.
Mulah Kudueah heter denne retten i Sudan. Her den norske "oversettelsen" som smaker fortreffelig.
Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.