Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne typiske retten fra Genova er fargerik og velsmakende og passer perfekt til middagsselskap. Sausen er ganske tynn, så server med brød og både skje og gaffel.
Denne italienske oppskriften på minestrone-suppe må du prøve.
Dette er en spesialitet fra Calabria. Navnet kommer av det italienske ordet millecose, som betyr "tusen ting". Og bokstavelig talt alt som er spiselig kan has i denne suppen. I Calabria bruker de en bønnesort som kalles cicerchia og er spesiell for denne regionen.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
I Spania er det en fisk i torskefamilien kalt merluza (lysing/kolmule) som brukes i denne retten, men det går fint med torsk eller hyse.
Merluza en salsa verde heter denne retten på originalspråket som er spansk.
Ingen kan trylle med poteter og egg som spanjolene. Denne er avhengighetsskapende.
Dette er en overraskende smakfull og enkel suppe som passer når man trenger noe å varme seg på.