Maurerne var muslimer og spiste ikke svinekjøtt, så de kristne spanjolene har tatt det arabiske krydderet for lammekebab (godban) og brukt på sitt elskede svinekjøtt.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Maurerne var muslimer og spiste ikke svinekjøtt, så de kristne spanjolene har tatt det arabiske krydderet for lammekebab (godban) og brukt på sitt elskede svinekjøtt.
Boquerones finnes i nesten ethvert tapas-utsalg i Cataluña og Andalucía. De små ferske fiskene dyppes noen ganger i krydret mel og frityrstekes, eller de legges rå til marinering i en syrlig vinaigrette, som i denne oppskriften.
Empanadas er deilig kjøttfyll innbakt i deig. Det er nesten som en liten innbakt pizza. Denne oppskriften er fra Chile.
Vi har mange oppskrifter med Shish kebab. Her får du den slik de vil ha kebaben i Tyrkia.
Thaimåltidene starter alltid med en liten appetittvekker som kiler i ganen med sin eksotiske smak av sitrongress, limeblader og aromatiske krydder.
I Thailand foretrekker man de brede, flate nudlene, laget av ris, men retten kan lages med eggenudler, "cellofannudler" eller vermicelli.