Saftig og god reinsdyrfilet servert med sopp, ovnsstekte potetskiver og en deilig saus med sherryeddik og løk.
Saftig og god reinsdyrfilet servert med sopp, ovnsstekte potetskiver og en deilig saus med sherryeddik og løk.
En deilige rett med lammelår som får besøk av deilige ingredienser som setter mye smak sammen med sausen.
Stroganoff er en klassiker med storfekjøtt i en kremet soppsaus. Fast følge er potetmos - ris eller pasta.
Skinkestek med surkål er god norsk tradisjonsmat. Her legger vi til fondantpoteter. Du får oppskriften på alt her.
Legger du skiver av lammelåret på grillen etter at du har marinert det, kan du glede deg og dine til et festmåltid.
Disse grillspydene egner seg ypperlig sammen med andre retter du legger på grillen.
Dette liker både voksne og de små kan vi love. Veldig raskt å lage i en travel hverdag.
Kebab lager du enkelt hjemme. Med ingredienser fra butikken eller laget fra bunnen.
Marinerte lammespyd smaker herlig. Er raskt og alle rundt bordet blir kjempefornøyd.
En fyldig blåmuggostsaus med sopp matcher den magre svinefileten veldig godt.
Enkel og god lett krydret hverdagsgryte med pasta og pølse av kylling og kalkun.
Lag en deilig paté med kyllinglever. Den lager du enkelt. Oppskriften får du her.
Kormaretter kan være svært sterke, men denne er mild med en fin fløtesmak. Den kommer fra det nizamske kjøkken i Hyderabad i India.
Kheema Mutter er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Dette er det indiske kjøkkens svar på snitzel - men her med lam, og en annen type panering enn hva vi er vant med.
Dette er en klassiker fra Hyderbad som er hovedstaden i deltaten Andhra Pradesh, vest i India.
Denne retten kommer fra India hvor den heter Kolhapuri Rassa. Kolhapur er en by ikke langt fra Bombay, kjent for knallsterk chili og chilipulver.
Dette er opprinnelig en rett som ble stekt nedgravd i jorden. Men den er like velsmakende om du lager den i ovnen hjemme.
Kombinasjonen av tomatisert krydret kjøttsaus (lam skal det være), ostesaus og aubergine er rett og slett genial. En smak du alltid vender tilbake til og som det er vanskelig å gå lei av.