Du kan skjære biffen i porsjonsstykker og grille dem hver for seg. Da må du være ekstra påpasselig med tiden. Tilbehøret skal også grilles. Gled deg.
Nå på forsommeren er årets ferske hvalkjøtt lett tilgjengelig i butikker med ferskvaredisk, og noe mer eksotisk norsk enn hval finner du neppe.
Om alle trår til så lager dere sammen en tre-fire småretter som sammen utgjør et tapasbord. Forslag får du i oppskriften.
Sommerkålen smaker fantastisk rå i en salat med en dressing som her. Matchet med bulgur, solmodne tomater og eventuelt litt spekemat, er middagen fullverdig.
Det finnes knapt den ting du ikke kan pakke inn i en tortilla. Her er en grillet versjon med biff, geitost, paprika og portobellosopp.
Denne oppskriften med saftig biff og med epler som ikke er så snille som de kan høres ut, blir en hit. Den er proppfull av smak.
Denne deilige biffretten med øl er komponert av den kjente kokken Trond Moi fra Bølgen & Moi.