Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre kjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene.
Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre kjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene.
Unn deg en saftig hvalbiff, og la den være rosa i midten. Med deilig løkkompott blir det et festmåltid
Lag en norsk vri på en kjent gryterett fra Burgund. Gjør som svært får franskmenn ville ha gjort, bruk hvalkjøtt. Her er oppskriften.
Lam er populært i mange land , slik som på Sicilia der denne retten henter sin inspirasjon fra.
Dette er den kjente kokken Kari Innerås oppskrift på lammefilet på pastinakkrem med lammepølse og appelsinsaus.
Om du så bare har 20 minutter, kan vi love en god og het opplevelse med chili con carne. Legger du på ytterligere 20 minutter, får du selvsagt enda mer for innsatsen.
Flatbiff av rein er mør og smakfull. Kjøttet er nesten krydret fra naturen sin side. Server den med poteter, brokkoli og en deilig tyttebærsaus.
Kalvekoteletter med masse godt tilbehør av grønnsaker er et festmåltid.
Mørbradstek smaker ekstra deilig når du tilbereder den slik vi anbefaler.
Empanadas er deilig kjøttfyll innbakt i deig. Det er nesten som en liten innbakt pizza. Denne oppskriften er fra Chile.
Gjør kotelettene ekstra gode med rødløksmarmelade. Surkålen må altså vike for mer raffinert tilbehør.
Å pakke inn biffen er ikke det vi gjør oftest. Med ekstra smaksrikt fyll, blir denne biffpakken særdeles velsmakende.
Det finnes mange måter å servere kjøttpølser på. Denne retten lager seg nærmest selv.
Det lite som skal til for å gjøre svinekoteletter til et skikkelig festmåltid Følg denne enkle oppskriften der vi gir kotelettene en italiensk vri.
Kjøttpudding høres mye mer hverdagslig og uinspirert ut enn hva den smaker når du spriter den opp med noen gode ingredienser.
Lag en lammegryte slik de gjør det i Navarra i Nord-Spania. Lag dobbelt porsjon. Det vil du ikke angre på dagen etter.
Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.
Lammekoteletter er tradisjonell kost for mange. Her har lammekotelettene fått følge av ingefær og pære – er du klar for noe nytt?