Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.
Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.
Skal du grille noe raskt er ytrefilet av lam det du skal bruke. Med syltede grønnsaker og urter blir du like raskt grillkongen.
Entrecôte fra grillen eller steikepannen med et spennende tilbehør som gir deg en helt annen smaksopplevelse er hva vi byr på. Prøv med peanøttsmør.
Stek en smakfull entrecôte i dag. I denne oppskriften bruker vi kjøtt som er ferdig marinert - rett fra butikken.
Hvalkjøtt utkonkurrerer det meste av annet kjøtt. Mørt, saftig, supersunt og kjempegodt. Her er en oppskrift på hvalbiff på tradisjonelt vis.
Lammekoteletter kan lages på utallige måter. Her har de fått følge av tomater, hvitløk og sitron.
Roastbeef av reinsdyrkjøtt er ren og skjær nytelse for smaksløkene. Servert med appelsin og purreløk er dette lekker og supergod festmat!
Danskene er virkelig mestre med kvernet kjøtt, og denne enkle oppskriften med frikadeller og med grov pesto er både rask og proppfull av smak.
Kanskje de mest avanserte kjøttkakene du har laget, men det vil du ikke angre på.
Syrlige og søte elementer er et perfekt tilbehør til biff. Når gulrøttene kokes i appelsinsausen blir de også ekstra søte og syrlige.
Lammekjøtt er det lett å få tak i. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
Sauté er et faguttrykk og betyr finere gryte siden det brukes mørt kjøtt som er skåret i terninger og stekes raskt i panne til de er brune rundt det hele. Deretter serveres kjøttet i en saus.
I denne oppskriften er grønnsakene pakket inn i flatbanket svinefilet og risotto står for resten av tilbehøret.
Lage et lite rede med pommes frites og saus og stuing. Der skal biffen få sin plass når du legger den på tallerkenen.
Chateaubriand er egentlig navnet på det midtre stykket av indrefileten og er derfor så mør og lekker som mulig. Den kan helstekes eller deles i biffer. Tilbehøret er enkelt.
Kjøtt fra kalv er lyst og mørt. Vi har lange tradisjoner for bruk av kalvekjøtt her i landet. Server indrefilet av kalv med en utsøkt sherrysaus.
Røkt svinekotelett er en rask og superenkel rett som smaker
Reinsdyrfilet er noe av det lekreste som kan serveres. Du behøver ikke steke den hel, men velge ferdig oppskåret fra butikken.