Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Hva smaker bedre enn en mør biff? Og hvis du lager en god salta til og pesto da blir det fest om så det er midt i uka.
Har du forsøkt å gjøre en liten vri på den tradisjonelle biffretten? Forsøke å kombinere den med appelsin.
En saftig biff blir bedre med hjemmelaget tilbehør. Som i denne oppskriften. Du fikser det på en halvtime til minst fire gjester.
Dette er en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og kålstuing til. Tyttebær og kokte poteter hører også med.
Kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing er veldig manges favoritt. Her får du oppskriften med tilbehøret som er enkelt å få til.
Det er en grunn til at tournedos er en klassiker blant biffer, den er saftig og mager på samme tid. Og trenger en god saus ved siden av.
Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.
Enklere pølserett enn dette skal du lete lenge etter. Men bacon og ost blir det fort en liten fest.
Hvis du ikke har forsøkt kalvelever, som er en av fransk kjøkkens fremste delikatesser, har du gått glippe av noe virkelig smaksfullt. Her med bulgur eller couscous.
Kalvefrikassé er lett å lage og smaker fantastisk godt.
Du må prøve å lage karbonader med kalvekjøtt. De smaker fortreffelig.
For ekte arayes fylles pitaene med rått kjøttfyll og sprøstekes slik. Men du kan også forsteke fyllet. Da kortes tiden i stekepannen for pitabrødene ned.
Når svinekoteletter møter pesto, mister de det hverdagslige preget. Det gjelder også potetene.
Spareribs av lam skal være saftige og spicy. Det får du med vår oppskrift.
Får du tak i kvalitetskjøtt av svin, blir dette en feststemt middag. Da trenger du bare brokkoli, smørstekte poteter og en fløtesaus for å skape skikkelig magi.
Å steke en hel filet er vel selve definisjonen på at det er fest og selskapeligheter? Her har vi laget et alternativ med sør-europeiske inspirasjoner.
En fyldig blåmuggostsaus med sopp matcher den magre svinefileten veldig godt.
Alle liker kjøttboller. Spesielt barna når de er med tomatsaus.
I denne oppskriften kan kjøttbollene enten serveres i sausen eller serveres ved siden av sausen. Hvis du vil ha enda mer mex-stemning, kjører du guacamole og nachos ved siden av.