Hva med å prøve en spennende rett som innbakt lam, du vil garantert imponere både familie og venner.
Hva med å prøve en spennende rett som innbakt lam, du vil garantert imponere både familie og venner.
Får du tak i en del av et elgslakt har du mye godt i fryseren. Det er mulig å få tak i dette kjøttet også for de som leter i butikkens ferskvare- eller frysedisk.
Har du ikke fryseren full av elgkjøtt, er ikke alt håp ute. Denne gryteretten med kremet elgkjøtt kan lages med alle typer viltkjøtt – så vel som storfe eller lam.
En deilig rett med elg som har fått bade litt i øl. Smaker herlig.
Reinskav kalles også finnbiff og er fryst reinsdyrkjøtt skåret i tynne skiver, altså skavet, og som trenger lite varmebehandling. Her i italiensk forkledning.
Her er det ingredienser som passer veldig godt sammen. Og når de får selskap i stekepanna blir det en rett du garantert vil like.
Denne gryteretten er fra Kenya. En fyldig gryte med god karrismak som garantert gjør deg og dine gode og mette. Følg oppskriften så får du en smaksopplevelse.
Denne menyen er komponert av Tom Victor Gausdal, som ble sølvmedaljevinner Bocuse d'Or 2005.
Når du kombinerer den nydelig kalvefilet med jordskokkpuré, ristet østerssopp og minisavoykålda, kan du venner til middag.
Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.
Hjemmelagede kjøttboller og med pasta og tomatsaus blir en knall middag. Bare følg oppskriften så får du smake.