Denne klassiske libanesiske retten lages opprinnelig med lam, men så vel storfe som kylling kan brukes.
Denne klassiske libanesiske retten lages opprinnelig med lam, men så vel storfe som kylling kan brukes.
Med fryst skavet reinsdyrkjøtt, reinskav eller finnbiff, som finnes i de fleste butikker, kan du lage denne deilige retten.
Denne retten er oppkalt etter den svenske industrimannen Henrik Lindström som tok den med fra Russland til Sverige. Sylteagurk, kapers, løk og rødbeter i «biffene» gir masse deilig smak.
En enkel og deilig rett. Her får du saus og poteter samtidig ved å ha blåmuggost over potetene i folie på grillen.
For deg som vil variere biffen litt, fyll den med pesto og parmesan før steking. Mye god smak og med en fornemmelse av Italia - pronto.
Når det beste av det beste skal møtes, trengs veldig få ingredienser. Reinsdyrfilet og cognacsaus med litt tyttebær oppi.
Enkel og god lett krydret hverdagsgryte med pasta og pølse av kylling og kalkun.
Kebab lager du enkelt hjemme. Med ingredienser fra butikken eller laget fra bunnen.
Taco med byggryn og kjøttdeig gir ekstra digg tyggemotstand. Byggrynet gjør at du sparer både miljø og lommebok, og får igjen i sunnhet.
Sprøstekt schnitzel og grønne bønner i tomatsaus er en rask og velsmakende middag. Ferdigschnitzler fra butikken kan selvsagt også brukes.
Kombinasjonen er sopp og loven samt en potetmos med fetaost gir akkurat det selskapet godt lammekjøtt trenger.
En smaksrik vri på klassikeren piccata milanese som kan lages med kalv, svin eller kylling.
Denne retten henter inspirasjon fra flere områder som Midt-Østen og Asia og resultatet er en rett som er superenkel å lage og har mye smak.
En mør og deilig smaksopplevelse venter deg med denne oppskriften med det beste av lammet.
Stek biff i terninger raskt sammen med mango, chili, vårløk og hakkede cashewnøtter.
Her har du oppskriften på hvordan ungarere vil at kotelettene skal smake. Vi kan love deg at du ikke vil bli skuffet.
Denne retten får fart på smaksløkene. Her er det nemlig ikke bare snakk biffkjøtt. Masse deilig krydder og annet godt som gjør det til en deilig rett.
Til disse lammekotelettene med timiansmør kan du ha nesten hvilket som helst tilbehør
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
En spennende måte å tilberede biff på. Den kremede løken setter en ekstra spiss på retten.
Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.