Kalvekjøtt er delikat og mørt. Derfor trenger det forsiktig varmebehandling for ikke å bli tørt. Sautering, rask steking i panne er perfekt.
Kalvekjøtt er delikat og mørt. Derfor trenger det forsiktig varmebehandling for ikke å bli tørt. Sautering, rask steking i panne er perfekt.
Med enkle grep kan du gjøre en tradisjonell rett om til noe nytt og spennende. Prøv de tradisjonelle kjøttbollene med masse godt krydder og kremet potetpuré.
Det blir ikke stort bedre enn klassisk biff tartar. Men med russisk størkaviar og gressløkmajones blir denne ikoniske retten tatt til nye høyder.
Når to av våre mest populære råvarer, biffkjøtt og paprika møtes, er det bare å invitere til middag. Her er oppskriften.
Denne retten med mørt svinekjøtt får smak av rødbeter, sennep og appelsin.
Gi medisterbollene en herlig julesmak og et eksotisk preg. La de å følge av honning, tørket frukt, kanel og couscous.
Lag kotelettene slik spanjolene gjør det. Har du besøkt landet kommer minnene tilbake.
Slik server du saftige, hvitløksovnsstekte grønnsaker og urter til kotelettene. Garantert suksess.
La kotelettene og grønnsakene få en halv liter med eplesider over seg mens alt ligger i stekepannen. Det blir godt, kan vi love.
Dette er en god og lettlaget dansk hverdagsrett. Så gjør som danskene og server den med godt humør og et smil om munnen.
Blåmuggost og epler også kotelettene. Alt skal på grillen. Og du og dine kan kose dere etter bare en halvtime.
C virkelig saftig svinefilet får du hvis du følger oppskriften. Chorizosalsa gir den ekstra smak.
Med denne kombinasjonen møtes pølseelskeren og veggisen i full enighet. Bare husk på å lage nok ratatouille.
Hva smaker bedre enn grillet lammekjøtt? Følg den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil bli begeistret.