En veldig enkel men ikke mindre knallgod vri på helstekt svinefilet.
En veldig enkel men ikke mindre knallgod vri på helstekt svinefilet.
Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Vart opp med gratinerte lammeskiver, vi kan garantere at det vil falle i smak.
Finnbiff er raskt å lage. Her serveres den i kombinasjon med en god ostesaus.
Denne retten passer godt på en lørdag. Med den spennende sausen til blir det helt sikkert en suksess.
Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med en schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.
Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men vi kan love at det virkelig smaker. Oppskriften er rask og enkel.
Du må prøve å grave elgkjøttet. Etter at du har gjort det og laget tilbehøret, kommer alle rundt bordet gi deg honnør.
Det er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Sheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Hva smaker bedre enn en mør biff? Og hvis du lager en god salta til og pesto da blir det fest om så det er midt i uka.
Har du forsøkt å gjøre en liten vri på den tradisjonelle biffretten? Forsøke å kombinere den med appelsin.
En saftig biff blir bedre med hjemmelaget tilbehør. Som i denne oppskriften. Du fikser det på en halvtime til minst fire gjester.
Dette er en skikkelig klassiker, nærmere bestemt kjøttkaker med brun saus og kålstuing til. Tyttebær og kokte poteter hører også med.
Kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing er veldig manges favoritt. Her får du oppskriften med tilbehøret som er enkelt å få til.
Det er en grunn til at tournedos er en klassiker blant biffer, den er saftig og mager på samme tid. Og trenger en god saus ved siden av.
Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.
Hvis du ikke har forsøkt kalvelever, som er en av fransk kjøkkens fremste delikatesser, har du gått glippe av noe virkelig smaksfullt. Her med bulgur eller couscous.
Kalvefrikassé er lett å lage og smaker fantastisk godt.
Enklere pølserett enn dette skal du lete lenge etter. Men bacon og ost blir det fort en liten fest.
Du må prøve å lage karbonader med kalvekjøtt. De smaker fortreffelig.