For ekte arayes fylles pitaene med rått kjøttfyll og sprøstekes slik. Men du kan også forsteke fyllet. Da kortes tiden i stekepannen for pitabrødene ned.
For ekte arayes fylles pitaene med rått kjøttfyll og sprøstekes slik. Men du kan også forsteke fyllet. Da kortes tiden i stekepannen for pitabrødene ned.
Når svinekoteletter møter pesto, mister de det hverdagslige preget. Det gjelder også potetene.
Spareribs av lam skal være saftige og spicy. Det får du med vår oppskrift.
Får du tak i kvalitetskjøtt av svin, blir dette en feststemt middag. Da trenger du bare brokkoli, smørstekte poteter og en fløtesaus for å skape skikkelig magi.
Å steke en hel filet er vel selve definisjonen på at det er fest og selskapeligheter? Her har vi laget et alternativ med sør-europeiske inspirasjoner.
En fyldig blåmuggostsaus med sopp matcher den magre svinefileten veldig godt.
Alle liker kjøttboller. Spesielt barna når de er med tomatsaus.
I denne oppskriften kan kjøttbollene enten serveres i sausen eller serveres ved siden av sausen. Hvis du vil ha enda mer mex-stemning, kjører du guacamole og nachos ved siden av.
Denne viltgryten med litt ekstra smak blir det avsetning på. Den er overraskende rask å lage.
Denne svinefilet kan virke litt omstendelig å lage. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.
Slik får selv de røykte kjøttpølsene en ny sjanse, og en rett som alle rundt bordet vil like.
Lag en lammegryte med fersk dill og kantareller og du vil garantert ha suksess rundt middagsbordet.
Kheema Mutter er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Pølser og potetsalat får her en ny og ikke minst knallgod vri. Om du velger Hot Madras Curry blir det ekstra fart i sakene.
Med denne oppskriften kan du lett lage en festmiddag selv når du har dårlig tid. Til rødbetbulguren kan du bruke så vel syltete som ferdigkokte rødbeter.
Denne biffsalaten sparker skikkelig fra thaiinspirert som den er. Du kan, hvis du vil, gi den enda mer fart på smaksløkene. Her er oppskriften.
Bøff peker på det franske ordet for okse - boeuf - men her er det kvernet svinekjøtt som er brukt for å lage danskenes favoritt.
Med så mye grønnsaker, trenger du mindre kjøtt og de tilfører hverandre gode smaker gjennom måten retten lages på.
Indrefilet av svin er magert og godt kjøtt som passer like godt til selskapsmat som til hverdagsmiddager.