Lammekoteletter er tradisjonell kost for mange. Her har lammekotelettene fått følge av ingefær og pære – er du klar for noe nytt?
Lammekoteletter er tradisjonell kost for mange. Her har lammekotelettene fått følge av ingefær og pære – er du klar for noe nytt?
Skal du grille noe raskt er ytrefilet av lam det du skal bruke. Med syltede grønnsaker og urter blir du like raskt grillkongen.
Hva med å prøve en spennende rett som innbakt lam, du vil garantert imponere både familie og venner.
Slik smaker kjøttbollene i India, nærmere bestemt i Kashmir. Deilige kryddere får deg til å drømme.
Lam kan varieres i det uendelige. Lammesadel med grønnsakskompott er manges favoritt. Her har du oppskriften.
Denne islandske lammeretten er en fårikål i fåreklær. Ser du litt nærmere på den, er det fårikål frisket opp med litt andre grønnsaker.
Denne middagen serveres deg av den kjente kokken Bent Stiansen som driver restauranten Statholdergården i Oslo.
Lam er populært i mange land , slik som på Sicilia der denne retten henter sin inspirasjon fra.
Dette er den kjente kokken Kari Innerås oppskrift på lammefilet på pastinakkrem med lammepølse og appelsinsaus.
Skal du ha venner på besøk anbefaler vi deg sterkt denne deilige retten med lam. Du får garantert jubel rundt bordet.
En saftig skive av lammelåret trenger egentlig bare poteter ved siden av. Får du ikke tak i lammelårskiver, kan du bruke koteletter. De trenger normalt litt kortere varmebehandling.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Geitekjøtt er fantastisk mørt og rimelig med et stort bruksområde. Begynn med denne grilloppskriften om du ikke har prøvd dette kjøttet før.
Disse lammekjøttbollene er lette å lage og lette å forspise seg på!
Fyr opp grillen og ta hele familien med på grillingen av lammespyd – Cevapchichi, denne herlige spesialiteten fra Balkan.
Sett det fantastiske lammekjøttet på menyen i dag med denne raske, spennende retten med mojo og saltkokte poteter.
Lammekjøtt, grønnsaker og krydder pakket inn i bakepapir og stekt i ovnen. Dette er tradisjonell tilberedningsmetode langs Middelhavet.