Skal du grille noe raskt er ytrefilet av lam det du skal bruke. Med syltede grønnsaker og urter blir du like raskt grillkongen.
Skal du grille noe raskt er ytrefilet av lam det du skal bruke. Med syltede grønnsaker og urter blir du like raskt grillkongen.
Lag en lammegryte slik de gjør det i Navarra i Nord-Spania. Lag dobbelt porsjon. Det vil du ikke angre på dagen etter.
Lammekoteletter er tradisjonell kost for mange. Her har lammekotelettene fått følge av ingefær og pære – er du klar for noe nytt?
Skal du ha venner på besøk anbefaler vi deg sterkt denne deilige retten med lam. Du får garantert jubel rundt bordet.
Hva med å prøve en spennende rett som innbakt lam, du vil garantert imponere både familie og venner.
En saftig skive av lammelåret trenger egentlig bare poteter ved siden av. Får du ikke tak i lammelårskiver, kan du bruke koteletter. De trenger normalt litt kortere varmebehandling.
Denne islandske lammeretten er en fårikål i fåreklær. Ser du litt nærmere på den, er det fårikål frisket opp med litt andre grønnsaker.
Denne middagen serveres deg av den kjente kokken Bent Stiansen som driver restauranten Statholdergården i Oslo.
Lam er populært i mange land , slik som på Sicilia der denne retten henter sin inspirasjon fra.
Dette er den kjente kokken Kari Innerås oppskrift på lammefilet på pastinakkrem med lammepølse og appelsinsaus.
Lam kan varieres i det uendelige. Lammesadel med grønnsakskompott er manges favoritt. Her har du oppskriften.
Slik smaker kjøttbollene i India, nærmere bestemt i Kashmir. Deilige kryddere får deg til å drømme.
Geitekjøtt er fantastisk mørt og rimelig med et stort bruksområde. Begynn med denne grilloppskriften om du ikke har prøvd dette kjøttet før.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Disse lammekjøttbollene er lette å lage og lette å forspise seg på!
Fyr opp grillen og ta hele familien med på grillingen av lammespyd – Cevapchichi, denne herlige spesialiteten fra Balkan.
Sett det fantastiske lammekjøttet på menyen i dag med denne raske, spennende retten med mojo og saltkokte poteter.