Restene av påskelammet trylles fram til saftig og smaksrik kebab med denne enkle oppskriften.
Lam er alltid godt. Ta derfor sats og trå til for fullt med denne spennende retten.
Få ting smaker bedre enn en skikkelig lammestek. Når du tillegg fyller den med sennep og persille, når smaken nye høyder.
Denne deilige retten med lammelår er komponert ev den kjente kokken Lars Barmen.
Salt kjøtt med kålrotstappe er kraftkost. Her får du oppskriften og fremgangsmåten for å lykkes.
Denne retten med lammelår skal du servere på en spennende måte som vil overraske alle rundt bordet.
Det er ingen grunn til at enkel mat ikke skal smake fantastisk, slik som denne oppskriften med røkt lammelår med appelsin- og fennikelsalat.
Lag en veldig rask lapskaus med med lam i. Følg den enkle oppskriften og du kan servere etter en halvtime.
Her brukes den ytterste delen av lammelåret til en super frokost eller lunsj.
Lam er nam, og for de virkelig store hyggestundene rundt middagsbordet. Her får du oppskriften på provencalsk lammestek.
Denne oppskriften kommer opprinnelig fra Nordland og finnes i mang en bestemors håndskrevne kokebok.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Denne retten kommer fra Portugal. Portugiserne elsker smakfull mat, med masse varierte krydder i. Her er en med lam.
Du kan grille lammefiletene i en panne. Her får du oppskriften på det hele som skal til for å lage et festmåltid.
Lammekjøtt, grønnsaker og krydder pakket inn i bakepapir og stekt i ovnen. Dette er tradisjonell tilberedningsmetode langs Middelhavet.
Alle som har vært på ferie i Hellas, har hatt glede av grekernes evne til å få ekstra mye smak ut av lammet. Med verdens beste lam, har også vi de beste forutsetninger for å få det til. Og denne retten er faktisk superenkel.