Du må lage en rett med det deilige lammekjøttet. Her er vårt forslag.
Denne lammegryta smaker fortreffelig og grønnsakene du skal bruke gjør retten til et stort måltid.
Denne middagen serveres deg av den kjente kokken Bent Stiansen som driver restauranten Statholdergården i Oslo.
Når lammekjøtt får godgjøre seg med smaksrike grønnsaker i ovnen eller gryte, da blir det suksess.
Kheema Mutter er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Lag en lammegryte med fersk dill og kantareller og du vil garantert ha suksess rundt middagsbordet.
I Sogn og Fjordane har de sin vri på fårikålen. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Det nepalske kjøkken er sterkt påvirket av det indiske. Kjøtt tilberedes med mange forskjellige krydder i en tykk currysaus servert med ris.
Dette er en tradisjonell gryterett i Bolivia. Her skal du ha alle ingrediensene opp i gryta og kokes samtidig. Garantert deilig.
En deilige rett med lammelår som får besøk av deilige ingredienser som setter mye smak sammen med sausen.
Dette er den tradisjonelle oppskriften på lammefrikassé. Du serverer den med grønnsaker og hvit saus. En klassisk rett du kan servere som garantert er en suksess
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Dette er den kjente kokken Kari Innerås oppskrift på lammefilet på pastinakkrem med lammepølse og appelsinsaus.
Lammefileten er den aller edleste delen. Det er ikke mye filet hvert dyr gir, derfor må vi spare delikatessen til de beste middagene. Så er du så heldig å ha selvplukket sopp i fryseren, er det dette du skal bruk den til.
Med denne oppskriften kan du lett lage en festmiddag selv når du har dårlig tid. Til rødbetbulguren kan du bruke så vel syltete som ferdigkokte rødbeter.
En festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
Lammecarré er skikkelig festmat. Den grønne urteskorpen ser dramatisk ut mot det rosa og møre lammekjøttet, og smaker uimotståelig. I tillegg er oppskriften enkel å både opp- og nedskalere til både èn, to eller mange.