Det er en grunn til at tournedos er en klassiker blant biffer, den er saftig og mager på samme tid. Og trenger en god saus ved siden av.
Det er en grunn til at tournedos er en klassiker blant biffer, den er saftig og mager på samme tid. Og trenger en god saus ved siden av.
Hvis du ikke har forsøkt kalvelever, som er en av fransk kjøkkens fremste delikatesser, har du gått glippe av noe virkelig smaksfullt. Her med bulgur eller couscous.
Kalvefrikassé er lett å lage og smaker fantastisk godt.
Du må prøve å lage karbonader med kalvekjøtt. De smaker fortreffelig.
Å steke en hel filet er vel selve definisjonen på at det er fest og selskapeligheter? Her har vi laget et alternativ med sør-europeiske inspirasjoner.
I denne oppskriften kan kjøttbollene enten serveres i sausen eller serveres ved siden av sausen. Hvis du vil ha enda mer mex-stemning, kjører du guacamole og nachos ved siden av.
Denne biffsalaten sparker skikkelig fra thaiinspirert som den er. Du kan, hvis du vil, gi den enda mer fart på smaksløkene. Her er oppskriften.
Det er ikke mye som kan slå en perfekt stekt biff. Ikke bare er det utrolig godt. Legger du til grønnsaksragu og rødvinssaus blir middagen fullkommen.
En saftig biff kan alle klare, bare følg reglene i denne oppskriften.
En fristende greskinspirert panne med ekte gresk fetaost og sommerens norske grønnsaker gir en nær Hellas-ferie-opplevelse.
By på denne New York-inspirerte biff-klassikeren fra grillen. Det er bourbon og brunt sukker samt mørt kjøtt som gir karakteren.
T-benstek eller T-bonestek er for mange grillentusiaster en klar favoritt. Lag rikelig med salat og annet tilbehør. Her har du oppskriften som du lykkes med.
La deg ikke skremme av flamberingen! Det er slett ikke vanskelig, men veldig moro. Og så ser det alltid imponerende ut.
En deilig gryterett med masse grønnsaker som denne er rask å lage. Lag en ekstra porsjon så har du til senere.
Stroganoff er en klassiker med storfekjøtt i en kremet soppsaus. Fast følge er potetmos - ris eller pasta.
Denne klassiske libanesiske retten lages opprinnelig med lam, men så vel storfe som kylling kan brukes.
Denne retten er oppkalt etter den svenske industrimannen Henrik Lindström som tok den med fra Russland til Sverige. Sylteagurk, kapers, løk og rødbeter i «biffene» gir masse deilig smak.
For deg som vil variere biffen litt, fyll den med pesto og parmesan før steking. Mye god smak og med en fornemmelse av Italia - pronto.
Kebab lager du enkelt hjemme. Med ingredienser fra butikken eller laget fra bunnen.
Taco med byggryn og kjøttdeig gir ekstra digg tyggemotstand. Byggrynet gjør at du sparer både miljø og lommebok, og får igjen i sunnhet.
En smaksrik vri på klassikeren piccata milanese som kan lages med kalv, svin eller kylling.