Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.
Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.
Lage et lite rede med pommes frites og saus og stuing. Der skal biffen få sin plass når du legger den på tallerkenen.
Entrecôte har fin fettmarmorering som gjør at det er lett å lykkes med den på grillen. Med dressing av balsamico og extra virgin olivenolje blir det fest.
Erter kjøtt og flesk er norsk tradisjonsmat med lang og masse smak. Det salte kjøttet kan være lettsaltet lammekjøtt eller svinekjøtt.
I Spania lages lapskaus med en litt annen vri enn de den vi er vant med her hjemme.
Festlige lag fortjener de lekreste retter laget av deilige råvarer slik som kalv. Forbered deg på storinnrykk og prøvekjør festfin kalvestek.
Denne menyen er komponert av Tom Victor Gausdal, som ble sølvmedaljevinner Bocuse d'Or 2005.
La deg ikke skremme av flamberingen! Det er slett ikke vanskelig, men veldig moro. Og så ser det alltid imponerende ut.
Når to av våre mest populære råvarer, biffkjøtt og paprika møtes, er det bare å invitere til middag. Her er oppskriften.
Dette er en av de lekreste kjøttgrytene som finnes. Høst lovord med denne oppskriften på den klassiske franske gryteretten à la Burgund, Boeuf bourguignon.
Å steke en hel filet er vel selve definisjonen på at det er fest og selskapeligheter? Her har vi laget et alternativ med sør-europeiske inspirasjoner.
Er du i modus for å kjøre vegetarisk, er denne lettlagde oppskriften et supert utgangspunkt. Her er den med kjøttdeig.
Gjøkalven er ett type kjøtt med lavt jerninnhold som gjør det ekstra mørt. Med trøffelsaus og jordskokkpuré har du en rett som kommer til å imponere de fleste.
Lag disse kjøttbollene inspirert av det greske kjøkken Du kan drømme deg litt bort på kjøkkenet hvis du lager de kvelden i forveien. Da har du en enkel hverdagsmiddag dagen etter.
En fristende greskinspirert panne med ekte gresk fetaost og sommerens norske grønnsaker gir en nær Hellas-ferie-opplevelse.
Det er både morsomt og vellykket å bruke gresskaret som gryte. Denne utgaven er ikke bare sunn siden den har svært høyt innhold av grønnsaker, men også skremmende god.
Når noe kommer fra Provence, heter det provencale. Det er inspirasjonen til denne grillretten.