Når to av våre mest populære råvarer, biffkjøtt og paprika møtes, er det bare å invitere til middag. Her er oppskriften.
Å pakke inn biffen er ikke det vi gjør oftest. Med ekstra smaksrikt fyll, blir denne biffpakken særdeles velsmakende.
Tournedos er en så edel råvare at den må behandles med maksimal verdighet som betyr akkurat passe stekt - aldri gjennomstekt. Rødvinssaus smaker alltid godt til.
Carpaccio er en klassiker fra Italia, oppkalt etter maleren Vittore Carpaccio. Carpaccio ble første gang servert på Harry’s Bar i Venezia i 1950. Her er en variant av originalen.
Mørbradstek smaker ekstra deilig når du tilbereder den slik vi anbefaler.
Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
Har du lyst til å servere en god rett som du kan lage superraskt på grillen, anbefales denne nydelige carpaccioen lage av indrefilet av storfe.
Liten tvil om at kalvefilet er en delikatesse. Når den får følge med masse annet godt tilbehør blir middagen garantert minnerik.
Bankekjøtt eller bankebiff er selvforklarende. Siden det ikke er det aller møreste lårstykket, trengs det en skikkelig omgang med kjøtthammeren. Her er oppskriften.
Slik steker du denne biffen som har fått det litt pussige navnet. Med sjøkreps eller hummer og bakt potet smaker den deilig.
Hvis du aldri har smakt annet enn smaksfattig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente hvis du prøver denne krøllen på tunga.
Disse asiatiske biffspydene er knallgode. Har du ikke «innegrill», blir resultatet like godt i en steikepanne. Prøv denne superenkle oppskriften.
Tykke biffer blir veldig gode og saftige, disse blir enda bedre med vinkokte poteter og sprø gratinering
I USA er denne retten kjent som Western Beef and Rice Casserole - derav navnet cowboygryte på norsk.
Denne oppskriften med indrefilet og full pakke er som skapt for et festmåltid.