Gi medisterbollene en herlig julesmak og et eksotisk preg. La de å følge av honning, tørket frukt, kanel og couscous.
Gi medisterbollene en herlig julesmak og et eksotisk preg. La de å følge av honning, tørket frukt, kanel og couscous.
Pølser er også godt i en gryterett som i denne med grønne bønner i.
Disse små pølsesnacksene gir deg og gjestene dine en deilig munnfull. Passer ypperlig til et koldtbord.
Dette liker både voksne og de små kan vi love. Veldig raskt å lage i en travel hverdag.
Med denne kombinasjonen møtes pølseelskeren og veggisen i full enighet. Bare husk på å lage nok ratatouille.
En enkel og krydret rett for hele familien. Enkel å tilberede, enkel å grille og enkelt å få barna til å spise.
Gi grillpølsene et skikkelig kick med bacon og litt sterkere fyll. Lompene bytter du ut med myk tortillalefse.
Grillet, grov pølse trukket i mørkt øl server du i grovbrød med ramsløkaïoli og frisk eple- og sellerisalat. Her oppskriften på alt.
Vi har lyst å dele en liten hemmelighet med deg: Her får den kraftige pølsa vossakorv med sin salt- og røyksmak kombineres med friskhet fra appelsinen og litt krutt fra chilien.
Pølser og potetsalat får her en ny og ikke minst knallgod vri. Om du velger Hot Madras Curry blir det ekstra fart i sakene.
Det er faktisk veldig enkelt å lage sine egne pølser som disse deilige du får oppskriften på her. Dessuten mange gode råd på veien.
Gode pølser er snadder og enda bedre blir de når du serverer de med denne sausen og asparges.
Inspirasjonen til denne oppskriften kommer fra en som flittig bruker sumac, nemlig den inspirerende kokeboklegenden Yotam Ottolenghi.
Denne amerikanske favoritten kan bli din også. Kjøttboller, tomatsaus og smeltet ost i brød. Nam.
Blomsterkål kalles også kalettes, og er en krysning av rosenkål og grønnkål. En smaksrik grønnsak som passer godt sammen med kjøttboller og tomatsaus.
Lammepølser smaker herlig. Med stekt sopp, gjerne skogssopp, og sennepsaus setter du prikken over i-en. Her er oppskriften.