Selv en kjedelig falukorv kan få nytt liv etter en runde i stekeovnen, med god hjelp av andre ingredienser du har i kjøleskapet.
Selv en kjedelig falukorv kan få nytt liv etter en runde i stekeovnen, med god hjelp av andre ingredienser du har i kjøleskapet.
Det kreolske kjøkken er velkjent for sine smaksrike retter. Med denne oppskriften lager du en fristende jambalaya på veldig kort tid.
Det finnes mange måter å servere kjøttpølser på. Denne retten lager seg nærmest selv.
Legg chilipølsene i en gryte sammen med tomater, tomatpuré, eplemost og krydder så kan du bare glede deg.
Her er den veldig enkle oppskriften på medisterkaker og du kan glede deg over et måltid som smaker riktig godt.
Lager du kjøttpudding har du både middag og pålegg. Erter og brokkoli setter farge og smak på kjøttpuddingen. Barna vil elske den.
Her får du en vaskeekte oppskrift på hvordan du skal lage Chili con carne. Følg den enkle oppskriften og du kan servere om halv time.
Ingrediensene finner du i alle butikker. Men så vel tacokrydder som tomatbønner kan du lage selv fra bunnen av.
Kjøttpudding er en litt glemt rett, som kan være noe av det kjedeligste som finnes, men også en veritabel smaksbombe. Alt avhengig av hva du putter i puddingen som her.
Det er ikke alltid det er like lett å finne retter som både små og store liker, men denne pølseformen er perfekt. Og hvem som helst kan lage den.
Det er ikke uvesentlig hvordan du trekker pølsene. Denne fremgangsmåten gir deg et perfekt resultat.
Har du lyst på noe godt med pølser? Da skal du prøve denne pølsegryta.
Blomsterkål kalles også kalettes, og er en krysning av rosenkål og grønnkål. En smaksrik grønnsak som passer godt sammen med kjøttboller og tomatsaus.
Grillet, grov pølse trukket i mørkt øl server du i grovbrød med ramsløkaïoli og frisk eple- og sellerisalat. Her oppskriften på alt.
Vi har lyst å dele en liten hemmelighet med deg: Her får den kraftige pølsa vossakorv med sin salt- og røyksmak kombineres med friskhet fra appelsinen og litt krutt fra chilien.
Pølser og potetsalat får her en ny og ikke minst knallgod vri. Om du velger Hot Madras Curry blir det ekstra fart i sakene.
Det er faktisk veldig enkelt å lage sine egne pølser som disse deilige du får oppskriften på her. Dessuten mange gode råd på veien.
Gode pølser er snadder og enda bedre blir de når du serverer de med denne sausen og asparges.
Inspirasjonen til denne oppskriften kommer fra en som flittig bruker sumac, nemlig den inspirerende kokeboklegenden Yotam Ottolenghi.