Sommerkoteletter kan både være sterkt røykte og salte. Derfor er det godt med et tilbehør som i denne oppskriften der risotto på bulgur demper det litt.
Sommerkoteletter kan både være sterkt røykte og salte. Derfor er det godt med et tilbehør som i denne oppskriften der risotto på bulgur demper det litt.
Gjør kotelettene ekstra gode med rødløksmarmelade. Surkålen må altså vike for mer raffinert tilbehør.
Denne deilige gratengen liker både barn og voksne. Ikke minst er den lett å lage så slippe barna til.
Sennepsgratinert juleskinke passer utmerket både til middag, på koldtbord og på brødskiva.
Det blir ofte rester igjen etter ribbemiddagen, og her har du en god oppskrift på hva du kan gjøre med dem.
Et lekkert helgemåltid som er raskt å tilberede og ikke minst svært velsmakende.
Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre kjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene.
En deilig svinefilet fylt med masse godsaker.
Det lite som skal til for å gjøre svinekoteletter til et skikkelig festmåltid Følg denne enkle oppskriften der vi gir kotelettene en italiensk vri.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
I denne oppskriften er grønnsakene pakket inn i flatbanket svinefilet og risotto står for resten av tilbehøret.
Røkt svinekotelett er en rask og superenkel rett som smaker
La koteletten få en lomme. Den skal du fylle med ost og spekeskinke. Dette er snaddermat.
Flesk og duppe er veldig godt. Det også veldig raskt å lege. Følg den enkle oppskriften du får her.
Flintstek er manges favoritt blant grillretter. I denne oppskriften får den følge av spennende tomatpakker og frisk salat.
Her skal kotelettene under lokk, altså braiseres, sammen med grønnsaker, for ekstra saftighet.