Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte bayonneskinken. Den får følge av coleslaw og appelsinsaus. Med stekte båtpoteter er middagen i havn.
Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte bayonneskinken. Den får følge av coleslaw og appelsinsaus. Med stekte båtpoteter er middagen i havn.
Lag ribbe med smak av Kina. Den vil overraske deg og resten av familien. Her oppskriften du nok vil lage flere ganger.
Sennepsgratinert juleskinke passer utmerket både til middag, på koldtbord og på brødskiva.
Juleskinke er et kjærkomment innslag på julelunsj- eller frokostbordet, eller servert som middag på en av juledagene. Deilig smak av skinke som vekker minner fra barndommen for mange.
Dette er en ekte meksikansk klassiker. Den er så langt unna fredagstacoen du kan komme, og så meksikansk som en rett kan bli. Her er oppskriften.
Det blir ofte rester igjen etter ribbemiddagen, og her har du en god oppskrift på hva du kan gjøre med dem.
Kanskje ikke den mest vanlige måten å tilberede ribbe på, men med en kinesisk touch får du en ny opplevelse. Du vil ikke angre. Her er oppskriften.
Her en oppskrift på julekrydret ribbe med alle de gode smakene vi kjenner så godt. Her er oppskriften.
Svin indrefilet er både magert, godt og mild på smak. Soltørkede tomater har en sterk smak og er ypperlig som smakstilsetning, og er sammen med basilikum med på å gjøre måltidet både spennende og smakfullt.
En fyldig blåmuggostsaus med sopp matcher den magre svinefileten veldig godt.
Knokene på svin har ikke opplevd samme hypen som lammeskanker, men det er det ingen grunn til, for du kan lage mye godt med disse.
Svinefilet er greit å ty til når du ikke vet hva du skal servere, men likevel er i festhumør. Lett å få tak i og rask å tilberede. Har du tid til å marinere det i et døgn blir resultatet perfekt
Denne svinefilet kan virke litt omstendelig å lage. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.
Brune bønner i tomatsaus lager du selv og med flesk på toppen er det skikkelig kraftkost - også kjent som cowboymat.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag. Du steker den ferdig i ovnen.
Et lekkert helgemåltid som er raskt å tilberede og ikke minst svært velsmakende.
Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre kjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene.
Svinekam er en god gammel traver. Hvis du spekker den med estragon og legger til spennende grønnsaker får du en ny opplevelse av svinekjøttet.
Alle liker koteletter. Med fennikel som følge får du en skikkelig hverdagsmiddag. Den steker du i ovnen.
Det tar litt tid å lage denne retten med marinerte kjøttspyd, men det får du igjen for. Alle rundt bordet kommer til å juble.